Numerološka prognoza za ožujak

Numerološka prognoza za ožujak

Numerološka prognoza za ožujak
  • Objavljeno: Petak, 04.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Znate da ne možete nastaviti živjeti ovako kako trenutno živite. Počinjete osjećati da jedan dio vašeg života završava i da je vrijeme za nešto novo. Da biste se oslobodili nesigurnosti i straha koji vas sputava, morate posvetiti pažnju trenutnim okolnostima i svemu što vas zadržava u prošlosti. Što se više približite svojim granicama, to je veća vjerojatnost da ćete se osjećati sputano. Godina broja 1 je godina velikih promjena. Zapamtite da se promjene rijetko odvijaju u udobnosti vlastitog doma i onako kako bismo željeli.

Restriktivna energija ožujka vam pruža mogućnost razvijanja volje i upornosti. Također vam pruža mogućnost pomicanja granica. Obvežite se na naporan rad i ostanite odlučni. U svaku situaciju ulažite onoliko truda koliko je potrebno. Fokusirajte se. Slušajte svoje tijelo i odmorite kada je potrebno. Ostanite fokusirani i sabrani, a istovremeno shvatite da niti jedna greška nije greška ako ste iz nje nešto naučili.

Osmislite praktičan plan djelovanja kako biste postigli svoje ciljeve. Posvetite pažnju načinu na koji djelujete. Jeste li ga imalo promijenili u posljednjih devet i više godina? Postanite svjesni toga koliko lako se zavaravate misleći da radite nešto novo, a zapravo ste pronašli novi način da radite isto što ste radili i prije.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Počnite se promatrati u više pozitivnom svjetlu. Pojednostavite sve što možete i bit ćete sposobniji brinuti o svojim odgovornostima. Obratite pažnju na male detalje i pokušajte ih uklopiti u širu sliku. Očistite svoj život od materijalnog i emotivnog nereda koji ste nakupili tijekom dugog vremenskog razdoblja, a sada vas sprječava da proširite svoje vidike.

Vaš um je pun misli koje se međusobno sukobljavaju. Osluškujte kaos u svom umu. Različite stavove, mišljenja i prosudbe koji se bore za vašu pažnju. Dopustite umu da se odmori. Prihvatite situaciju točno onakvu kakva ona jest. Tek tada ćete na pravilan način moći posložiti prioritete. Tijekom ovog mjeseca dajte dovoljno vremena umu i tijelu za odmor.

Suočite se s činjenicama. Budite praktični. Stavite sve na svoje mjesto. Organizirajte se. Očistite stol. Sortirajte svaki detalj. Potom promatrajte granice kako se pomiču i udaljavaju od vas. Dopustite svojim uvjerenjima da se prošire. Nakon što pobijedite najveće prepreke, svoje misli i strahove, shvatit ćete da ako sudite nešto prije nego što to doživite, nećete nikada znati kakav je osjećaj to uistinu doživjeti ni što vam to iskustvo može ponuditi.

Nalazite se na nepoznatom terenu, ali morate preuzeti inicijativu i početi raditi sve ono za što ste mislili da netko drugi može napraviti. Kucajte na nova vrata. Potražite načine za oslobođenje od svojih ovisnosti. Zapamtite da vam nije potrebno prihvaćanje drugih ljudi. Dopustite svojim osjećajima da vam kažu što točno želite i kako to možete dobiti. Do kraja ožujka možete očekivati sklapanje novih sporazuma koji će vam pomoći u izgradnji čvrstih temelja za budućnost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije