Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Prvi mjesec proljeća donosi nadu u svjetliju budućnost. Ako ste bili u depresiji, fizička i emocionalna sfera se sada moraju uskladiti. U trenutnoj fazi će nam pomagati brojni planeti u Sunčevom sustavu. Tu se posebno mora istaknuti Mjesec koji će raditi u tandemu sa svojim tamnim blizancem, Crnim Mjesecom. U stvarnosti, takva suradnja može biti vrlo nepredvidljiva. Ovog trenutka postoji jedna činjenica koja jasno govori u prilog pozitivnih karakteristika. Sunčeva energija će biti nevjerojatno jaka, ali izravni utjecaj neće biti toliko moćan. Sunce će nam pomoći neizravno, posebno kroz Mjesec i Crni Mjesec, tako da je utjecaj ovog prekrasnog i nevjerojatnog tandema konstruktivan. Venera u nekim trenucima može ozbiljno mijenjati svoje značenje. To znači da čak i ako je odgovorna za pad nekih znakova, u trenutnoj fazi se lako može pretvoriti u lojalnog saveznika.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U međuvremenu, Vatreni i Vodeni znaci će izgubiti nešto potpore jer neće imati nebeskog vođu kao svog vanjskog pokrovitelja. Oni obično ne igraju ključnu ulogu, ali pod određenim uvjetima, lako mogu pokrenuti stvari u željenom smjeru. Što se tiče Zračnih znakova, njihov nebeski vođa u ovoj fazi će biti Pluton. To je vrlo neobična situacija, jer se Pluton općenito povezuje s negativnom i neprijateljskom energijom. U ovoj situaciji će zaista pokušati pomoći Zračnim znakovima. Pitanje je samo koliko će razumna i vrijedna biti njegova pomoć jer Pluton, budimo iskreni, malo zna o zamršenim modernim društvenim sustavima. Njegovi bonusi se mogu činiti prilično arhaični. Zemljani znakovi neće imati problema sa svojim nebeskim vođom. Čuvat će ih Saturn, gospodar vremena. Vjerojatno će za mnoge pripadnike Zračnih znakova ožujak biti vrijeme otkrića i ponovne procjene poteza. Bit će to faza presudne promjene prioriteta.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Nažalost, neće svi planeti Sunčevog sustava biti dobro raspoloženi. Kao i obično, tu će biti onih koji ne podnose red i harmoniju. Konkretno, Mars će stalno i namjerno pokušavati pokvariti naše planove. Nažalost, ponekad može postati dovoljno jak da ispuni svoje zle potrebe. Jupiter će biti malo slabiji, ali još uvijek vrlo ratoboran, i to također može baciti par izazova na nas. Bez brige, svi problemi će biti više nego rješivi, pogotovo jer će nas u ožujku braniti moćni saveznici. Ako osjećate da vam izgledi ne idu u prilog, držite se zadanog smjera.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije