Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Škorpion

U ožujku ćete biti sigurni, čak ćete imati i previše samopouzdanja. Za većinu znakova će Mars biti pravi tiranin, zao i okrutan protivnik, dok će Škorpionima biti pravi prijatelj i pouzdan saveznik. Zbog pozitivnog djelovanja Mjeseca i Marsa doći će do pozitivnih situacija, iako ne možemo reći da će Škorpioni biti iznimno sretni. I dalje ćete morati naporno raditi, to je činjenica, ali u manjoj mjeri nego što se očekivalo. Ako planirate poseban događaj, onda je ovo pravi mjesec za to.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Na poslu vas ne čeka potpuna preobrazba. Bit ćete raspoloženi i vaši trenutni projekti će se provoditi mnogo brže od očekivanog. Ne dajte da vas zavaraju ti pozitivni trenutci i nemojte precijeniti svoje snage. Učinkovitije ćete donositi odluke i pratit će vas povoljne okolnosti. Preuzmite zasluge za svoje pobjede! Ako iznenada naiđete na otpor, nemojte ni razmišljati o odustajanju. Ne dajte da se situacija razvije i pretvori u pravi problem. Uhvatite se u koštac čim postanete svjesni opasnosti. Budite orijentirani na cilj i beskompromisni. Ne sumnjajte u sebe! Mars će naslutiti što trebate učiniti i, ako je potrebno, gurnut će vas u pravom smjeru. Donosite dobre odluke, a mišljenja dugih će biti vrlo pristrana. Na početku treće dekade poželjet ćete malo varati kako biste postigli svoj cilj. Pripazite da vaš manevar ne uzrokuje nikakvu štetu drugima jer ćete dobiti sasvim suprotan učinak.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U ožujku će ljubavni život biti tako čaroban da će čak i vaši bliski prijatelji postati zeleni od zavisti. Ne dovodite u pitanje svoje snage i hrabro krenite prema cilju. Lako ćete ostvariti ono što drugima nije uspjelo poći za rukom. Vrlo je važno osigurati čvrste temelje tako da nemam nedovršenog posla do kraja druge dekade. Ako se držite plana, krajem ožujka ćete biti blagoslovljeni neobičnom i istinskom srećom.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije