Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Djevica

Djevicama je ožujak nastavak prethodne životne faze (siječanj i veljača), ali s nekim izmjenama i dopunama. Nebeskog vođu u ovom trenutku igra Saturn koji će formirati svojevrsnu simbiozu s Merkurom. Ishod ove situacije će dovesti do masovnog povećanja učinkovitosti i novih kapaciteta, posebice talenata. Teško je reći koliko će veliki ti talenti biti. Mogu biti privremena pojava koja će nestati s dolaskom sljedećeg mjeseca. U tom smislu, morate koristiti svoje nove moći i dati svoj maksimum bez osvrtanja. S druge strane, možemo govoriti o talentima koji će ostati, ako ne za cijeli život, onda barem neko vrijeme. Prevelika žurba može uzrokovati cijeli niz problema. To biste trebali izbjeći ako želite postići velike i pozitivne rezultate.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Navedena situacija će se primijeniti i na području financija i poslovanja. Uživat ćete ​​na poslu! Imat ćete mnogo prilika za napredak i značajno bolju poziciju na tržištu. Istovremeno ćete sagledavati i analizirati sve aktivnosti i događanja. Možda nećete povezati neke događaje, ali će oni doista biti povezani. Pokušajte biti nepristrani, radite i ostanite aktivni, ali ne zaboravite da ostvarenje materijalnih ciljeva ne može biti jedini cilj u životu. U suprotnom, vaš duhovni razvoj će zaostajati. Nemojte se bojati najtežih zadataka, ali nemojte ih ni umanjivati.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Situacija na ljubavnom planu će biti vrlo slična. Iako će atmosfera cijelo vrijeme biti pozitivna, možda ćete morati razmotriti odnose s voljenima. U ožujku ćete u sebi i ljudima koji vas okružuju otkriti nešto sasvim novo i ekskluzivno. Ovo otkriće je toliko važno da bi bila fatalna pogreška olako ga odbaciti. Zbog svoje prirodne radoznalosti nećete odustati i neće biti nikakvih problema. Što se tiče interpretacije dobivenih podataka, to je druga stvar. Ne zaboravite da svatko gleda situaciju iz svog kuta i stavovi oko istih događaja mogu biti radikalno drugačiji. Ne žurite i suzdržite se od brzopletih odluka sve dok ne shvatite svoje osjećaje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije