Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bik

Bikovima će ožujak biti nevjerojatan, barem zbog Plutona koji će imati ulogu protivnika. Moglo bi se činiti da je ovo vrlo negativna stvar, ali u stvari, nije. Saturn će preći na vašu stranu. Mjesec će znatno ojačati, a osobito s obzirom na utjecaj Crnog Mjeseca. Na kraju će vam svi pomoći nositi se s Plutonom. To ne znači da ćete imati vremena za ljenčarenje na kauču. Sve će biti logično, ali na nekim mjestima ćete se morati jako potruditi da biste postigli željene rezultate. To vas neće nimalo zaplašiti, tako da neće biti potrebni nikakvi nadljudski napori. Brzo ćete mobilizirati svoje resurse i slijediti unaprijed određen put.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Što se tiče posla, Bikovima će sigurno biti zabavno. Morat ćete se licem u lice susresti sa svojim vrlo žestokim protivnicima, i to ne samo jednom. To će vam dobro doći. Pitate se zašto? Morat ćete riješiti većinu velikih pitanja koja nisu na razini odnosa između predstavnika dviju konkurentskih tvrtki, već na osobnoj razini. Kako će se sve to odraziti na vas, teško je predvidjeti. Mars nije baš prijateljski nastrojen ovaj mjesec, čak je i agresivan. Nježno aludira da se i fizički obračun može smatrati kao jedna od opcija. To može biti korisno, ali nije uvijek prikladno. Zato se trebate usredotočiti na svoje verbalne vještine.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ljubavni život je vjerojatno vrlo različit od onoga što se događa na poslu. Svakako ćete se morati suočiti sa svojim glavnim protivnikom, a to će biti malo lakše za muškarce. Kao što i dolikuje pravim vitezovima, uvijek su u borbi za srce lijepe dame. No, kada je riječ o sukobima koji uključuju lijepe dame, teško da ćete se izvući neozlijeđeni. Pokušajte se odmarati, bez obzira koliko teško to može biti, jer dramatične emocije (čak i one pozitivne) lako mogu uništiti vaše planove. Imajte na umu da je svatko drugačiji, pa čak i ako ste potpuno sigurni u sebe, to ne jamči potpunu uspješnost vaših postupaka. Dakle, logično je imati plan B u rukavu, ili barem skicirati povlačenje i bijeg. Budite pažljivi i suosjećajni, posebno prema svojim najmilijima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije