Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Utorak, 01.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Strijelac tijekom ožujka neće imati naročito veliku razinu samopouzdanja, iako će ukupna razina energije biti visoka i poprilično pozitivna. Jupiter, planet vladar ovog znaka, će tijekom cijeloga mjeseca izmjenjivati svoj utjecaj i ulogu. Na trenutke će djelovati kao saveznik, a na trenutke kao neprijatelj. Nije teško pogoditi da ćete ove promjene osjećati na dnevnoj bazi. Jedan dan ćete se osjećati dobro i puni energije, a već drugi dan ćete se osjećati kao da vam netko pokušava isisati svu energiju. Srećom, Venera će zadržati svoj tradicionalan položaj i ništa vam neće moći nauditi. Iako ćete se suočiti s nizom manjih problema, prvi mjesec proljeća će biti jedno relativno mirno životno razdoblje. Ako se posvetite sebi i odlučite ostati jaki bez obzira na sve, vaše šanse za preživljavanje ovog mjeseca s minimalnim gubitcima se dramatično povećavaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Kada govorimo o poslu, nemojte očekivati velike promjene niti pomake. Ako radite za nekoga drugog, pritajite se jer tijekom ovog mjeseca vrlo vjerojatno nećete dovršiti i završiti planirane projekte. Ovo razdoblje je mirno. Cijeli svijet trenutno nešto očekuje i iščekuje. Nemojte trošiti svoje resurse jer je vjerojatnost da ćete uspjeti jako mala. Sve svoje resurse sačuvajte za bolja vremena. Usporite i radite. Ako nešto ne funkcionira onako kako biste htjeli, onda usporite još više i organizirajte se drugačije. Svoje ciljeve ćete bez sumnje ostvariti, ali ne sada. Tijekom ovog razdoblja stagnacije svoje vrijeme posvetite nekim drugim problemima koji vas već dulje vrijeme muče. Primjerice, kada govorimo o poslu, napraviti popraviti odnose s kolegama i partnerima.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

U privatnom životu će situacija biti nešto bolja pa definitivno ima smisla više se fokusirati na ovo životno područje. Najvažnije je ne očajavati nad problemima i situacijama nad kojima nemate kontrolu. Ostavite sve tako kako jest i vratite im se poslije. Promijenite kut gledanja i na trenutak u potpunosti zaboravite na probleme. Nakon što svoju pažnju preusmjerite na nešto drugo, vrlo vjerojatno ćete pronaći najbolje rješenje. Sada je vrlo važno prepustiti se strastima i izbjegavati direktno suočavanje. Nemojte se suprotstavljati članovima obitelji, naročito kada vidite da to uistinu nema smisla. Logični i razumni argumenti će vam najviše pomoći. Možda ćete nekoga povrijediti, ali ćete dobiti i više povjerenja. Radite na sebi i po pitanju osjećaja. Na kraju krajeva, ljubav i prijateljstvo su važni dijelovi života.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije