Horoskop za siječanj

Horoskop za siječanj

Horoskop za siječanj
  • Objavljeno: Četvrtak, 08.01.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

U siječnju 2015. godine mnogi će se znakovi zodijaka naći licem u lice sa situacijama koje se mogu klasificirani kao proboj. Međutim, to ne znači da će siječanj biti kompliciran. Naprotiv, svi znakovi zodijaka će imati dovoljno energije za prevladavanje životnih situacija. Sasvim je druga stvar kako će prevladati teškoće, koje metode će izabrati i koje saveznike će pridobiti. Sunce će pomoći svim znakovima zodijaka pa je mala vjerojatno da će se itko suočiti s velikom krizom. Pluton će pokušati pomoći što je više moguće. Energija ovog planeta će biti posebno vidljiva u sferi osobnih odnosa i poslovnih ugovora. Mnogi ljudi će osjetiti nagli porast empatije i sposobnosti ravnopravnog sudjelovanja u razgovorima. Naravno, ne trebate pustiti ovu priliku. Ali, nemojte ovaj dar koristiti samo kako biste zadovoljili vlastite želje.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Treba napomenuti da će vodeni trigon ovaj mjesec morati živjeti bez dodatne pomoći. Ne može se reći da je to osobito značajan gubitak, pogotovo na planu općeg energetskog stanja. Vatreni trigon će dobiti Mjesec kao svog zaštitnika. To je osobito atipična situacija, tako da je teško predvidjeti njegove posljedice. U sferi osobnih odnosa, predstavnici Vatrenih znakova neće imati nikakvih problema. Zračni trigon je u siječnju pod nadzorom Saturna. Vladar vremena će imati izravan utjecaj na živote tih znakova. To će se očitovati u činjenici da nećete moći promijeniti niti jednu situaciju, čak i ako to stvarno želite. Naravno, konačan izbor je uvijek isključivoj na vama, a taj izbor će sada biti posebno težak. Iako se svakako može reći da vam Saturn ne želi nauditi, njegova pomoć će biti opipljiva. Zemljani trigon će definirati svoj životni put kroz utjecaj Merkura, što znači da znakovi ovog elementa mogu očekivati ozbiljne bonuse u prodaji i poduzetništvu.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Iako će siječanj biti vrlo pozitivan mjesec, Mars i Neptun će biti posebno nemilosrdni i ključni aspekt ovog utjecaja će biti područje zdravlja. To znači da predstavnici svih znakova zodijaka trebaju biti posebno oprezni, jer postoji realna opasnost od zaraze virusima. To je razlog zašto biste trebali isključiti rizične situacije iz svog života, barem prvih deset dana. Neptun će usredotočiti svoju pozornost na one koji će krenuti na duga putovanja. Male neugodnosti su zajamčene. Pokušajte biti što je moguće pažljiviji i svedite opasne situacije na minimum.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije