Horoskop - najbolji i najgori dani u 2015. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2015. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2015. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.01.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Pročitajte godišnji horoskop za 2016. godinu!

Čini se da će 2015. godina lijepo krenuti za sve nas. Jupiter će biti u Lavu do kraja kolovoza, pa treba očekivati više od pola godine ugodnih osjećaja. Trebamo se usredotočiti na dobar provod i samo uživati u životu u ovom trenutku. Ne samo da ćemo imati taj osjećaj sklada, već ćemo također biti opušteniji.

Imat ćemo četiri pomrčine ove godine. Naša prva pomrčina će biti potpuna pomrčina Sunca 20. ožujka. Svi ćemo osjetiti početak nečeg novog u našim životima, doslovno ili metaforički. Obratite pozornost na prilike koje oko tog vremena dolaze do vas.

Sljedeća pomrčina je 4. travnja i radi se o potpunoj lunarnoj pomrčini. Lunarne eklipse su sinonim za završetke. Budite spremni otpustiti ono što vas muči jer je tako najbolje.

Nećemo vidjeti još jedan pomrčina do 13. rujna, a ovaj put je to djelomična pomrčina Sunca.

Posljednji pomrčina će biti 28. rujna i to je potpuna lunarna eklipsa. Kao i 20. ožujka, u potrazi smo za završetkom.

Od lipnja do rujna, Saturn završava svoj put u Škorpionu, te ulazi u Strijelca. To znači da tijekom tog vremena možemo osjetiti ozbiljnost. Jednostavnost koju smo osjetili početkom godine se pretvara su strogo i ozbiljno svjetlo.

U kolovozu, vidjet ćemo ulazak Jupitera u znak Djevice. Koncentracija je bitna tokom ovog tranzita. Možemo očekivati završetak posla u razumnom vremenu, bez ikakvih smetnji. Koncentracija na posao će nam pomoći proći kroz ovaj period.

Rujan nam pokazuje kvadrat između Neptuna i Jupitera. Ozbiljno ćemo se naći izvan dodira sa stvarnošću, kao da živimo u svijetu mašte. Vratit ćemo se u stvarnost kada završi utjecaj ovog kvadrata.

Vidjet ćemo trigon Jupitera i Plutona u listopadu. Dat će nam osjećaj moći nad svime i učinit će da se osjećamo kao da imamo kontrolu nad svime oko nas. Taj osjećaj će s vremenom nestati.

Venera ulazi u trigon krajem srpnja do početka rujna, kada je retrogradna u Lavu i Djevici. Ljubav će opet biti u središtu zbivanja. Ali, to ovisi o vašem znaku.

Provjerite što u 2015. godini očekuje vas i vaš horoskopski znak!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije