Mjesečni horoskop za srpanj: Strijelcu prijeti skandal, Jarcu pristiže uspjeh!

Mjesečni horoskop za srpanj: Strijelcu prijeti skandal, Jarcu pristiže uspjeh!

Mjesečni horoskop za srpanj: Strijelcu prijeti skandal, Jarcu pristiže uspjeh!
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Srpanj počinje konjukcijom Marsa i Mjeseca u Vodenjaku što nam daje strasti, jake instinkte, osjećaje i uzbuđenja. Na to se nadovezuje i opozicija Merkura iz Lava koji pokreće kritike, ogovaranja, uznemirenost, gubitke, nestabilnost i to sve će tolerirati retrogradni Jupiter iz Škorpiona do 10.07.

Jupiter kreće napokon direktno 10.07. i pokreće veliki vodeni trigon sa Suncem iz Raka i Neptunom iz Riba što nam donosi veliku sreću, dobre mogućnosti, lijepe osjećaje, slogu, zaradu, odskočnu dasku u svemu pa čak i u smislu fizičke forme.

Merkur će krenuti retrogradno u Lavu od 26.07. do 1.08.pa bi u to vrijeme trebali obratiti pažnju što pričate, na živce, odnos s djecom, međuljudske odnose, zabave, intelektualne pretenzije i potruditi se biti u ravnoteži.

Od 10.07. Venera prelazi iz vatrenog Lava u odmjerenu i zemljanu Djevicu pa sve što je bilo prenaglašeno i prepuno strasti sada se racionalizira. Kako će Venera biti u drugoj polovici srpnja harmonična s Plutonom u Jarcu, naglašeni se poslovi koji imaju veze sa zdravljem, farmacijom, kozmetikom, zdravom prehranom – pa ako je neharmonična u vašem horoskopu, možete doživjeti razočaranje od suradnika i osoba na položaju.

Ovaj aspekt utječe i na veliki apetit pa obratite pažnju čak i na lijekove i liječenje. Svakako je ovaj mjesec puno bolji od prethodnog i mnoge stvari kreću svojim tokom, mada može biti i nekih zastoja jer ima retrogradnih planeta, a i to ima svoju svrhu.

OVAN

Kod vas se oko sredine srpnja odvijaju značajni poslovi i priljev novca, posebno ako imate privatni biznis. Do 10.07. Venera je u vašem polju djece, ljubavi, emocija zabave pa možete uživati na tom polju, a poslije se ona kreće kroz vaše polje svakodnevnog posla i zdravlja gdje možete, ako ste slobodni, upoznati osobu koja vam se sviđa – preko posla ili ako vas liječi (ili vi nju da liječite). Mars je retrogradan u Vodenjaku pa možete biti uspješni u medijima, turizmu ili marketingu. Čuvajte se povreda u sportu i obratite pažnju na zube, kosti i reumatske bolesti.

BIK

Vi se možete osloniti na utjecajne prijatelje iako će mnogi osuđivati vaše pokušaje i neke zacrtane ciljeve. Kako će Merkur biti retrogradan, zli jezici mogu svašta pričati, a vi se čuvajte i pazite što pričate i kakve ugovore sklapate- posebno sa strancima, a to vam je period od 26.07. do 19.08. Emotivno bilo je dosta prilika za upoznavanje nove osobe kao i za usklađivanje postojeće, a sada treba obratiti pažnju na pomrčinu Mjeseca 27.07. i izbjegavati bilo kakve rasprave s partnerom. Kako je Uran u vašem znaku, ako imate problema sa zdravljem, trebali bi se obratiti alternativnom liječniku ili se liječiti najnovijom tehnologijom. Čuvajte grlo, zglobove, a možete imati i reumatske tegobe.

BLIZANCI

Kod vas je Uran u 12 polju od sredine svibnja i bit će duži niz godina, a ujedno vam daje vizije da osmislite strategiju koja vam daje da se dobro izborite s konkurencijom. Mnogi Blizanci zbog Urana u Biku mogu da se baviti trgovinom hrane, odjeće, nekretninama, nakitom, prijevozom. Za vrijeme retrogradnog Merkura od 26.07. do 19.08. čuvajte prijenosna računala ,automobil, ključeve, telefone, sve papire od važnosti, pazite što potpisujete i pazite na dogovore. Mnogi Blizanci emotivno se mogu se zaljubiti preko posla, a kako je Neptun retrogradan situacija može biti nedefinirana ili se nešto treba kriti. Čuvajte rameni pojas, pluća, čuvajte se od povrede zglobova i izbjegavajte stres.

RAK

Vama su se već od sredine svibnja otvorili novi vidovi suradnje sa strancima, trgovina nekretninama i organskom hranom. Za vrijeme pomrčine vašeg vladara Mjeseca, 27.07. sigurni su neki neplanirani izdaci. Moguće je da vaš partner bude u lošoj energiji pa mu pomozite jer je jako zauzet obavezama i pretrpan poslovima. Svakako će on to cijeniti, a i dobro će mu doći. Emotivno je do sada bilo dosta povremenih upoznavanja, a sada su mogućnosti do 10.07. i poslije, od 22 do 23.8. za ulazak u vezu s osobom preko posla. Provjerite krvnu sliku, moguć je problem s jetrom i žuči pa bi bilo dobro da promijenite prehranu.

LAV

Prvi znakovi bitne podrške koja može biti tajna ili iza sjenke se može dogoditi i to na dan pomrčine Sunca koje je vaš vladar 13.07. Čuvajte se nepotrebnih troškova i rizičnih transakcija za vrijeme retrogradnog Merkura od 26.07. do 19.08. Za neke velike transakcije i poslove sada nije naglašeno vrijeme, već od sredine studenog kada Jupiter uplovi (poslije 12 godina) u Strijelca i pokrene vašu emotivnu i poslovnu stranu. Emotivno Venera je u Lavu do 10.07. i vi ste u centru pažnje i svi se otimaju i žele se družiti s vama, a posebno suprotni spol. Sportaši i mladi trebaju se čuvati povreda dok Lavovi u srednjim godinama trebaju provjeriti tlak i obratiti pažnju na kosti.

DJEVICA

Sada se ne preporučuje donositi bitne odluke jer je Merkur vaš vladar u Lavu i kreće se retrogradno od 26.07. do 19.08. Strogo se trebaju izbjegavati rizične financijske transakcije, čuvajte dokumente, kartice, ključeve, telefone, prijenosna računala. Sve vrste dogovora i pregovora možete ostaviti kada Merkur krene direktno od 19.08. Mnoge Djevice se mogu zaljubiti u osobu gdje je razlika u godinama značajna ili je ta osoba previše ambiciozna i pomalo teška te stavlja svoj posao ispred svega. Kada se Mars vrati u Jarca onda se može pojaviti neka osoba iz prošlosti ili netko tko će ostaviti jak utisak na vas, a to se događa tek od 13.08. Izraženo je depresivno stanje i potrebno je čuvati srce, pripaziti na tlak. Reuma je naglašena kod starijih osoba.

VAGA

Vi imate Saturna u vašoj 4. kući i mnoge stvari se rješavaju u kući, a kod pojedinih Vaga može se rješiti i stvar nasljedstva još od prije. Sada se napokon razriješava ili se postavlja pitanje. Za vrijeme retrogradnog Merkura nije pametno da odlučujete već onda kada Merkur krene direktno od 19.08. Izbjegavajte potpisivanje ugovora s kolegama ili suradnicima. Vaš planeta Venera se kreće kroz Lava do 10.07. pa vam je naklonjena, ali vi kao da nemate živaca za neke udvarače. Neki vatreni znaci će biti uporni da zaokupe vašu pažnju. Mogući problemi sa zubima, urinarnim traktom i meteopatske tegobe.

ŠKORPION

Uspješan mjesec za sve vas koji se bavite pisanjem, komponiranjem, slikanjem, arhitekturom, radite u nekoj instituciji, vojsci, policiji – imate mogućnost za veliki uspjeh i da rješite vaše pitanje stambenog prostora. Poslije 10., kada Jupiter krene direktno kroz vaš znak sve se odjednom pokreće, čak i uspjeh sa strancima ili u inozemstvu. Emotivno slobodni su već trebali ući u neku strastvenu vezu koja može završiti i brakom, a ako to niste uspjeli onda će Venera biti u vašem znaku od 9.9. pa na dalje duži vremenski period, i pošto će biti retrogradna sve do 2.12. to će vas činiti omiljenim i vrlo poželjnim kod suprotnog spola. Mogući su problemi sa zubima, reproduktivnim organima i glavobolje.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2018. godinu!

STRIJELAC

Vi imate podršku Marsa koji je u Vodenjaku i vašem trećem polju komunikacije, susjedstva, braće, sestara i kraćih putovanja. Vaš vladar Jupiter se 10.07. kreće direktno i vrlo je povoljan za ulaganje sredstava u stambeni i poslovni prostor što će vam od 8.11. donijeti višestruku zaradu. Budite oprezni od 26.07. do 19.08. jer je Merkur retrogradan pa izbjegavajte ulaganja, podizanja kredita, nepotrebne troškove, čuvajte kartice, ključeve, bitne dokumente, telefone i sve što je vezano za komunikaciju. Emotivno trebate paziti da ne uđete u dvije veze jer vam se mogu dopadati dvije osobe. Potrebno je strogo paziti što pričate da ne dođe do skandala. Merkur će biti retrogradan, a to je vaš planeta partnera pa dobro pazite kada su partneri u pitanju, kako poslovni tako i emotivni. Kontrolirajte krvni pritisak, stanje jetre i krvožilnog sustava.

JARAC

Vi ste već trebali dobiti nove projekte ili ponude u poslu, posebno ako se bavite umjetnošću, intelektualnim radom, glazbom, skladanjem, pravom, advokaturom ili ste u medijima. Sada mnogi Jarci imaju povoljnosti za uspjeh, a moguće su i male prepreke jer je Saturn počeo retrogradno kretanje. Svakako će Saturn dati Jarcima neku nemogućnost ili blokadu. Emotivno, ako ste slobodni, možete ući u vezu s nekom osobom za vrijeme pomrčine Mjeseca 27.07., a poznanstvo može biti preko posla. Predstoji vam više druženja i izlazaka. Potrebno je da se više krećete i rekreirate, kontrolirajte krvnu sliku, zube i kosti. Planina je vaš ambijent pa bi bilo dobro da provedete odmor na planini.

VODENJAK

Cijeli mjesec kod vas je prisutan Mars koji se kreće retrogradno pa se i vi malo povlačite. Jupiter kreće direktno od 10.07. pa se i vi pokrećete i polako se poslovi šire i privode kraju, a posebno sa strancima i inozemstvom. Za vrijeme pomrčine Sunca, 13.07., izbjegavajte sklapanje i potpisivanje ugovora s partnerima. Merkur će svo vrijeme biti u Lavu pa je potrebno izbjegavati prepirke, nervozu i razne rasprave. Emotivno, od 22.07., naglašeno je zaljubljivanje u osobu koja se bavi nekim sportom ili kreativnim zanimanjem. Mars je planet strasti i u vašem je znaku pa vam donosi omiljenost i poželjnost kod suprotnog spola. Česte promjene raspoloženja mogu vam pokvariti dan, a noć – nesanica.

RIBE

Već od kraja lipnja je vaš dobar period, a kada Jupiter krene direktno od 10.07. vi možete sve što zamislite i isplanirate, a posebno mogu biti naglašene ponude od stranaca ili posao u inozemstvu. Potrebno je samo da obratite pažnju za vrijeme retrogradnog Merkura od 26.07. do 19.08. pa čuvajte vrijedne papire, svu tehniku za komunikaciju, ključeve i pazite što se dogovarate ili potpisujete. Čuvajte ugovore i dokumente od važnosti. Emotivni aspekti života su naglašeni- romantični susreti s atraktivnom osobom negdje gdje je prisutna voda ili ste okruženi vodom. Mogući problemi s krvožilnim sustavom, stopalima, sinusima te alergijama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije