Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Znanja koja ste stekli ove godine sada može praktično i realno iskoristiti. Znate da se značajne promjene moraju dogoditi. Niste došli ovako daleko u životu samo da biste ostali nerealizirani. Znate da možete poboljšati kvalitetu svog života poboljšavajući ono što dajete.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Kada počnete osjećati snažnu vibraciju sljedeće godine koja se preklapa s ovogodišnjom introspektivnom energijom broja 7, možda poželite uvesti poboljšanja u posao kojim se bavite, uvjete u kojima živite, odnose i sposobnost komunikacije. Listopad pruža veće mogućnosti i ulijeva novi osjećaj ambicije koja se temelji na stvarnosti koja se više ne može ignorirati ili odbijati.

Sada se mogu provoditi određene aktivnosti, ali ne zaboravite da ste još uvijek u godini broj 7 koja potiče planiranje. Na unutarnjoj razini, vaši horizonti su svakako prošireni. To vam omogućuje shvaćanje da doista možete proširiti svoje granice. No, još uvijek postoji mnogo znanja i uvida koje morate savladati do kraja godine. Nemojte prerano žuriti ili očekivati ​​suradnju od drugih prije nego što ste ju sami spremni ponuditi ili dati.

Ovogodišnje putovanje bio je duboko duhovno i emocionalno. Sada je intuicija vrlo jaka naglašavajući važnost ravnoteže između emocionalnog, duhovnog i fizičkog aspekta vašeg života. Ovo priznanje će otkriti veći potencijal i otvorit ćete svoje srce za potrebe i mogućnosti drugih.

Kada se pojave nove mogućnosti, morate se ponovno upoznati sa zemaljskim i materijalnim aspektima života. Na prilike treba odgovoriti odlučno i samouvjereno, s dostojanstvom i pribranošću, imajući na umu da će trebati vremena i truda kako bi se u potpunosti ostvarile prednosti. Stvari se okreću u vašu korist. Dakle, shvatite sebe ozbiljno. Budite strpljivi. Budite mirni. Vjerujte u život. Vjerujte u sebe.

Potreban je novi pristup financijskim i poslovnim pitanjima. Ne samo da živimo u svijetu brzih promjena, živimo u svijetu koji se drastično promijenio. Mnoga stara uvjerenja o blagostanju, financijskoj sigurnosti i moći više ne vrijede. Nastavite promatrati, proučavati, istraživati, analizirati i učiti.

Pristupajte svim pitanjima na poslovan i realističan način. Izrazite se s povjerenjem, ali budite spremni priznati gdje ste pogriješili i učite iz svojih pogrešaka.

Budite oprezni. Odradite domaću zadaću prije nego otvorite usta ili krenete u akciju. Ako ste potpuno svjesni, neće biti potrebe za nervozom ili loše tempiranom reakcijom. Osjetite snagu koja nastaje nakon svega naučenog. Budite strpljivi. Ubrzo ćete koristiti sve ovo novo znanje koje će vam pružiti prednost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije