Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Listopada naglašava promjene u obitelji, odgovornosti, odnosima, domaćim i pravnim pitanjima, iscjeljivanju starih i aktualnih rana. Naglašen je brak, mir, obrazovanje, vaša potreba za pružanjem i davanjem ljubavi, i osjećaj doma i pripadnosti.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Ljubav ima mnogo različitih oblika. Moguće je voljeti različite ljude, ili stvari, na različite načine bez osjećaja krivnje. Moguće je voljeti osobu na jedan način, a posao na drugi način.

Trenutne okolnosti omogućuju vam uživanje u svemu što doista volite, slobodno i duboko. Suočit ćete se s krivnjom odbijajući dopustiti da ovlada vama. Krivnja uništava ljubav i slobodu. Ne možete uništiti ili ukloniti krivnju, jer ona doista postoji. Ali, možete se odvojiti od tog osjećaja odbijajući prosuđivati tuđu stvarnost. Što manje osuđujete sebe, to više prihvaćate sebe i druge. Samim time ste ljudima simpatičniji.

Ova godina vam omogućuje da saznate koga i što volite, tako da se vaša ljubav i život mogu nastaviti širiti. Ako osjećate jak zaštitnički nagon, pazite da ne odete u krajnost želeći sačuvati ono što vjerujete da je samo vaše.

U vašem životu ima mjesta za sve odgovornosti koje vam pripadaju, uključujući i odgovornost za život kakav želite živjeti. Moguće je da ćete se osloboditi nekih odgovornosti kako biste imali mjesta za neke druge zadatke.

Pronađite način da živite svoj život bez razmišljanja o tome kako nemate izbora. Imate izbor u svakom pojedinom trenutku u životu, iako ponekad može biti teško prepoznati mogućnosti koje vam se pružaju. Ako je ljubav ono što osjećate, onda su izbori temeljeni na ljubavi i automatski će biti prava stvar u određenoj situaciji. Izbori stvaraju vašu stvarnost, ali izbori koji su napravljeni zbog vas ne nude izbor za sve. Moć izbora je uglavnom ono što je ove godine bitno naglasiti. Odvagnite realnost svake situacije i ne zaboravite da imate pravo na slobodan život.

Sad ćete se morati usredotočiti na određenog člana obitelji, susjeda, autoritet ili bliskog prijatelja. Dom je također jako naglašen. U svakom slučaju, morat ćete stabilizirati sve one stvari koje su vam važne jer one predstavljaju samu osnovu godine koja dolazi. Jedna stvar je sigurna. Ljubav je u zraku. Osjetite. Volite. Sloboda uspijeva u ljubavi. Možete ostvariti veliki napredak ako napravite izbor na temelju ljubavi.

U prošlosti ste se možda previše oslanjali na jedno područje života, a ostale ste zanemarivali. Sada se bližite stvaranju ugodnije ravnoteže. Ali, samo ako uspijete prekinuti obrazac ponašanja ili promijenite stav.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije