Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ove godine ste doživjeli neku vrstu laganog šoka koji je, nadamo se, izazvao rastući osjećaj svrhe, identiteta i odlučnosti. Put broja 4 može biti prilično iscrpljujući, pa nemojte biti prestrogi prema sebi ako stvari ne idu kako ste se nadali da hoće.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Jednom kada se trgnete iz obamrlosti i naviknite se na misli i osjećaje na dubljoj razini, shvatit ćete da ste vrlo živi i spremni mijenjati svoj stav. Ulazite u uzbudljivu i ubrzanu fazu koja zahtijeva zdravo tijelo i sada je dobro vrijeme za popravak štete koju izaziva stres.

Ovaj mjesec ćete imati izbor, a odluku ćete morati donijeti sami. Sada imate priliku napraviti nešto neobično, drugačije, hrabro i uzbudljivo, doživjeti nova mjesta, ljude i aktivnosti, te vratiti osjećaj avanture u svoj život.

Stalan stres koji ste doživjeli ove godine nikada nije trebao postati trajno stanje. Tupa rutina se treba mijenjati. Slušajte, gledajte, osjećajte i tražite potencijalne prilike. Svjesnost o stanju stvarnosti će odrediti koliko snage vam treba da promijenite stvari. Budite snalažljivi. Ne bojte se pitati za pomoć ako vam je potrebna, ali pitajte prave ljude. Nema smisla pitati one koji nemaju sposobnost ili sklonost pomagati.

Budite iskreni o tome što osjećate. Neizražene emocije mogu vas spriječiti da poduzmete najjednostavnije korake koji vode prema poboljšanju. Tada ćete se morati osloniti na druge da vam kažu ono što možete ili ne može učiniti, pa čak i ono što je dobro ili loše. Što ste više ovisni o vanjskim čimbenicima, to će oni više upravljati vama.

Sada učite kako se osloboditi tuđe energije i stvarnosti. Događaji koji su se zbili ove godine vrlo jasno svjedoče o tome koliko ste pod utjecajem drugih. Vjerojatno nestrpljivo čekate priliku da ispravite tu situaciju. Iako ne postoji jamstvo da ćete uspjeti, sad je svakako vrijeme da probate.

Ideja koju ste prethodno odbacili jer se nije činila prikladnom ili ostvarivom, može biti upravo ono što ova situacija sada treba. Nemojte ignorirati napetost s kojom se suočavate. Stvarno trebate mir.

Usmjerite svoju pažnju prema novim ambicijama i interesima. Ciljajte visoko. U godini koja stavlja veliki naglasak na rad i osjećaj identiteta, važna promjena će se dogoditi baš u tim područjima. Ako sreću povezujete samo s poslom kojim se bavite, uklapa li se posao u vašu viziju sretnog života? Istina je svuda. Istina je stvarnost. Ovaj ciklus vam može pomoći pronaći vlastitu istinu prepoznavanjem pogreški i učenjem na njima kako ih ne biste ponovili.

Pokušajte biti opušteni i slobodni. Prihvatite situaciju s obnovljenim entuzijazmom i poduzmite nešto po pitanju zabave i opuštanja. Malo po malo, postali ste osoba koja ste stvarno željeli biti. Nemojte biti prestrogi prema sebi!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije