Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 3

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Život postaje ozbiljniji. Sada se morate zauzeti za sebe, svoja prava, zdravlje i ciljeve. Vidite ono što stoji između vas i vaših želja, i ono što morate učiniti kako biste došli do željenih rezultata. Prihvatite realnost i bolje se organizirajte.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

U narednim mjesecima, morat ćete napraviti praktične promjene. Ne dopustite da ovog mjeseca, zbog kašnjenja i rastresenosti, zaboravite što je sloboda i što želite od života.

Potražite načine kako pojednostaviti život. Nemojte ga dodatno komplicirati. Pronađite kreativne načine pomoću kojih ćete uvesti red u područja kaosa. Odredite koje probleme ste sami stvorili i shvatite da neki nesporazumi zahtijevaju veću osjetljivost. Suočite se sa svojim manama i slabim točkama.

Nemojte se bojati straha. Osjetite svoje strahove i omogućite im da odrade svoj posao. Pustite da vas upozore na potencijalne probleme i ukažu na alternativne pravce. I drugi osjećaju strah. Povrijeđeni osjećaji mogu izazvati neočekivane reakcije, pa pokušajte biti strpljivi sa sobom i drugima. Pokušajte surađivati. Možete biti čvrsti i odriješiti, i diplomatski i strpljivi, sve u isto vrijeme.

Bijes koji se javi može biti pokušaj prikrivanja straha od neuspjeha. Javit će se nesigurnost. Posebno ako počnete okrivljavati druge ili pronalaziti izgovore. Zapamtite da su vaši ciljevi samo vaši ciljevi i sami ste odgovorni za svaki detalj!

Događaji u listopadu vas pripremaju za uspjeh. U mnogo ste boljoj poziciji nego što mislite. Međutim, vaša definicija uspjeha se sada može drastično promijeniti. Ove godine ste prešli dug put i morate dopustiti toj činjenici da vam pruži zadovoljstvo. Društvenost je još uvijek važan čimbenik i može vam pomoći u ublažavanju stresa.

Procijenite sve mogućnosti kako ne biste zaglavili u samom problemu. Ovo vrlo praktično razdoblje vam omogućuje da vidite ljude u drugom svjetlu. Trebate li se povući kako biste shvatili stvari, formirali svoje mišljenje i donijeli odluke koje su ispravne? Ili ste toliko odvojeni od drugih da ih nikada ne slušate, čak i kada je njihov savjet dobar?

Sada je vrijeme za stvaranje ravnoteže između vaših težnji i straha od odbijanja. Promotrite sve polako i metodično. Primjećujete li da inzistirate da se stvari rade na vaš način ili odbijate prihvatiti da zapravo postoje jednostavniji i učinkovitiji pristupi? Trebate li pustiti da se stvari razvijaju ili jednostavno dići ruke?

Ovaj restriktivni mjesec će vas usporiti kada god krenete prebrzo ili kada niste usredotočeni na korake koje poduzimate. Odredite realan tempo i odmarajte kada vam je to potrebno.

Pustite da drugi budu onakvi kakvi žele biti ili kakvi se pretvaraju da jesu. Morate biti svoji ako želite ići naprijed. Primjećujete li koliko ste moćni i snalažljivi kada si dopuste slobodno misliti, osjećati i djelovati?

Ovog mjeseca će nova situacija ući u vaš život. Što god da je, reagirajte na način koji će najbolje služiti vašim dugoročnim interesima. U listopadu nema vremena za nepromišljene poteze. Ovo je vrijeme za ozbiljno shvaćanje sebe i svojih ciljeva. Strpljivo procijenite gdje će vas svaki potez dovesti i prije nego što ga povučete. To će vam omogućiti da stignete tamo gdje trebate biti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije