Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Listopad ukazuje da neki problemi nisu veliki kao što su se činili. Barem jedan od njih trebate shvatiti ozbiljno. Situaciju treba postaviti u realnije okvire. Potrebne su vam nove ideje, a ovaj ciklus vam pokušava probuditi maštu. Za početak, zamislite što želite raditi i, što je najvažnije, kako se želite osjećati za godinu ili pet godina od sada.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Spoznaja što vam je potrebno će vjerojatno izazvati pojavu strasti za životom. Komunicirajte srcem dotičući i povezujući se sa srcima drugih. Budite iskreni. To je ono što drugima stvarno treba.

Govor i pisana riječ ovog mjeseca imaju veliki značaj. Vaša sposobnost inteligentne komunikacije i iskrenost će utjecati na prilike za uspjeh, i na uloge koje će drugi odigrati sada i u budućnosti. Ovaj mjesec, čak i riječi pjesama ili filmova, ili slučajne riječi stranca mogu potaknuti korisne ideje, osjećaje, sjećanja i motivaciju. Ali, nikad ne zaboravite kako riječi također mogu zbuniti, obmanjivati, manipulirati i povrijediti.

Razvijanje pravih prijateljstava i bliskost s drugima zahtijeva istinske osjećaje prema njima, što u početku može biti teško. Ove godine, stari prijatelji možda nisu bili tako prijateljski, a oni koji vam se nisu svidjeli možda su se pokazali kao jaki saveznici. Možda ćete danas sresti nekoga, ili više ljudi, koji mogu napraviti pozitivnu promjenu u vašem životu. Netko tko je u poziciji pomoći počeo vas je ozbiljno shvaćati. Stavite svoje znanje i talente u prvi plan.

Ova godina vas je naučila da realizam pojačava radost života i ljubavi, i da su timski rad i jednakost jedini realan način za postizanje mira i jedinstva. To je prilika za stvaranje optimizama i uživanje ne samo u svom životu, ali i u životima drugih. Povezujte se s ljudima kada god možete.

Prihvaćanje okoline za vas može biti važno, ali duboko u sebi, želite mnogo više od toga. U potrazi ste za boljim položajem u životu. Jedna od osnovnih lekcija ovog mjeseca je da nikad nećete postići prihvaćanje ili zadovoljstvo dok te stvari ne osjetite u sebi. Ne možete očekivati ​​od drugih da to učine umjesto vas. Morate znati gdje želite biti i pronaći način kako da tamo dođete. To se neće dogoditi preko noći. I dalje učite. Sada bi bilo dobro vrijeme da priznate da ne znate sve. Budite spremni učiti u hodu.

U međuvremenu, zabavite se! Družite se. Doživite radost koja dolazi uz umjetnost, vještine i ljepotu. Zabavite se. Razmazite se. Osjetite.

Ne morate biti zvijezda kako biste uživali u životu. Neka netko drugi uživa ​​u središtu pozornosti i pustite da vas prijateljstvo, prihvaćanje i strpljenje vode iz jednog zadovoljavajućeg iskustva u drugo. Ne može uvijek sve biti točno onako kako želimo. Ponekad moramo prihvatiti stvari kakve jesu, ako želimo znati što trebamo sljedeće učiniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije