Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad

Numerološka prognoza za listopad
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 05.10.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Netko je rekao da veliki umjetnik zna kada treba stati. Energija ovog ciklusa pročišćava i daje vam priliku da određene stvari privedete kraju i završite zauvijek. Naglasak je na vašem osjećaju zadovoljstva koji će vas spriječiti da stvari odu predaleko ili završe prerano. Omogućit će vam prevladavanje straha i završetak u pravom trenutku.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Strah je neizbježan kada se zapitate što će budućnost donijeti ili radite li pravu stvar. Osjetite taj strah, jer će vam pomoći razlučiti što je za vas sigurno. Izrazite se. Otpustite. I zapamtite da je uspjeh postignut tek kada vaše zadovoljstvo dopušta da stvari krenu naprijed. Uspjeh je, dakle, uvijek iza ili ispred vas. To je osjećaj zadovoljstva koji osjećate u sadašnjosti.

Nema jamstava kada je riječ o stvaranju vlastite sudbine, ali kraj koji dolazi otkrit će potencijal za novi početak. Osjetite zadovoljstvo i olakšanje znajući da ste dali sve od sebe. Neka vjera u sebe privuče vlastiti uspjeh.

Sada može biti potreban predah od ambicija tako da možete bolje razumjeti gdje vas put vodi i izliječite rane koje su nastale u procesu osnaživanja. Opusti se i otpustite kruta pravila za koja ste mislili da su potrebna u ovoj godini, i uživajte.

Vaša strast za uspjehom je pohvalna, ali možda ste zbog nje potisnuli neke najosnovnije potrebe. Strast za uspjehom će ostati s vama još dugo vremena, ali prva faza cilja mora biti završena u listopadu, tako da nova faza može početi u studenom.

Napredak koji ste ostvarili ove godine vas dovodi na potpuno novu razinu potencijala. Dolazite do kraja stare staze. Na početku ste sljedeće razine. Za neke to može biti zastrašujuće. Za neke, može biti kao osjećaj neuspjeha. Ali, nije tako. Nedavno ste postali velika riba u malom ribnjaku, a odluke koje donesete bi vas uskoro mogle dovesti do oceana većih mogućnosti. Postoji mnogo toga što možete naučiti, neočekivano i vrlo vrijedno. Pokušajte se dati drugima na neki način. Ne kada vam krivnja govori da to morate, već kada vam vlastiti osjećaji kažu da je to ono što želite učiniti.

Mnogo se toga događa u listopadu, uključujući i mogućnost da osjetite zadovoljstvo koje dolazi iz suosjećanja i darivanja. Kao što znate, moć dolazi u mnogim oblicima i, ovog mjeseca ćete vjerojatno doživjeti najveću moć od svih - ljubav.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije