Numerološka prognoza za mjesec siječanj

Numerološka prognoza za mjesec siječanj

Numerološka prognoza za mjesec siječanj
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.01.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Već duže vrijeme se nalazite u situaciji koja vas sprječava da živite onako kako biste htjeli. Možete očekivati skorašnji izlaz iz te situacije. Ako ste još uvijek zaglavili u prošlosti i ne možete početi uživati u sadašnjosti, vrijeme je da se probudite i suočite s realnošću.

Vaši osjećaji i osjećaji ljudi oko vas postaju sve intenzivniji. Promatrajte i osjetite ono što se stvarno događa. Osjećaji vam govore što želite i što je za vas najbolje. No, to govore tako da ističu sve ono što za vas nije dobro. Jednom kada prihvatite da je nečemu došao kraj, počet će se ukazivati druge prilike. Iako bi vam ova godina trebala pružiti sve ono što želite, to ćete ostvariti tek kada u potpunosti shvatite situaciju u kojoj se trenutno nalazite. Dok god to ne postignete, nećete znati na koji način trebate krenuti dalje.

Tijekom ove godine ćete biti u prilici ostvariti najmanje jedan veliki cilj, a vrlo vjerojatno i više njih. No, za sada se morate posvetiti nedovršenom poslu. Morate se potruditi da sve što ostavite iza sebe bude potpuno riješeno kako se kasnije ne biste morali vraćati na to.

Siječanj će vas vratiti u prošlost kako biste shvatili što vas točno sputava na putu naprijed. Obratite pažnju na svoje stavove, uvjerenja i sve ono što vam je onemogućavalo osjećaj ispunjenosti. Razmislite o svemu što vas je usporavalo i okolnostima iz kojih ste izašli razočarani.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

U vama se budi snaga volje i počinjete osjećati snažne emocije. Počet ćete se iznova prihvaćati u cijelosti. Počet ćete donositi dobre odluke. To će biti odluke koje neće proizlaziti iz osjećaja krivnje. Tada će vaše samopouzdanje početi rasti, i to do razine koja će vas ispuniti u potpunosti, a okolina će vas maksimalno podržavati.

Sva vrata koja ste planirali zatvoriti zatvorite sada, ali na način koji će vam dopustiti da krenete dalje bez žaljenja. Budite strpljivi, tolerantni i otvorenog uma. Nastavite opraštati, ostanite optimistični i suosjećajni. Naći ćete se u nekim situacijama koje će testirati vaše strpljenje i toleranciju. Njihova svrha je da vas nauče da uvijek imate izbora: nastaviti biti neovisni ili djelovati s potrebom zadovoljavanja drugih ljudi. Što god da odaberete, morat ćete se nositi s posljedicama svoje odluke. Zato birajte pažljivo.

Ovaj ciklus će vas naučiti puno o davanju. Shvatit ćete da je davanje i primanje dio istog procesa. Jedno bez drugoga ne ide. Postoji puno toga što nekome možete pokloniti: vrijeme, podršku, novac, uslugu, razumijevanje, kreativnost ili suosjećanje. No, davanje ne dolazi samo u obliku poklanjanja. Davanje je ponekad odstupanje, ustupanje ili odustajanje.

Tijekom ovog mjeseca nekome morate nešto dati. Konačno, morate postati svjesni da je došlo do važne životne prekretnice. Iz sanjarske godine broja ste ušli u hladnu, oštriju i više materijalnu godinu. Ovo će vam biti zbunjujuće i stresno. Dopustite si da se na to privikavate tijekom prva 3 mjeseca.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije