Numerološka prognoza za mjesec siječanj

Numerološka prognoza za mjesec siječanj

Numerološka prognoza za mjesec siječanj
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.01.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2017. godine (2+1+7=10, 1+0= 1). U ovom slučaju, to je 8+1=9. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 9.

Nakon prošlogodišnjeg putovanja koje su obilježili završetci, drame i intenzivni osjećaji, sada je vrijeme da pronađete svoj mir i prihvatite sve ono što se događa oko vas. Prihvatite vlastitu stvarnost i osjećaje koje u vama budi. Ovo nije najbolje vrijeme za planiranje i provođenje drastičnih promjena. Sada je vrijeme da se fokusirate isključivo na sadašnjost i shvatite prirodu novog razdoblja života.

Tijekom ovog mjeseca pokušajte biti strpljiviji, pažljiviji i obzirniji prema potrebama drugih. Objasnite im da ste spremni za novi početak i određene promjene. Svoje namjere recite jasno i na diplomatski način, naročito ako još uvijek niste sigurni što točno želite promijeniti. Neka drugi izražavaju svoje osjećaje i uvijek imajte na umu da se morate međusobno podržavati. Siječanj vam pruža priliku za nove i pozitivne početke.

Ovo je vrijeme za davanje i traženje suradnje. Jedino tako ćete pronaći zajednički jezik i stvoriti timsko ozračje. Ovaj ciklus povezanosti dodatno će vas potaknuti na shvaćanje kako vaši potezi na jednom području ima direktan utjecaj na druga područja.

Pročitajte numerolološku analizu za 2017. godinu!

Sada imate priliku za stvaranje dobre karme, ali pod uvjetom da karmu doživljavate po principu uzročno posljedične reakcije. U svakoj situaciji, koja u vama budi osjećaj nelagode, pokušajte pronaći pravi uzrok tog osjećaja.

Ova godina vam donosi niz lekcija po pitanju uvažavanja različitosti i individualnosti. Vaše shvaćanje života dolazi iz vaših iskustava, a vaši osjećaji upravo iz vaših shvaćanja. Ali, vaši osjećaji i vaše misli nisu isto i u svakom trenutku morate moći prepoznati razliku između onoga što osjećate i onoga što mislite. To je jedini put prema slobodi. U suprotnom ćete uvijek biti zarobljeni na mjestu gdje se misli i osjećaji sukobljavaju. Na mjestu gdje vam um govori jedno, a osjećaji žude za nečim drugim.

Usredotočite se na privatni život. Pokušajte postići međusobno prihvaćanje. Jedino tako ćete osjećati mir i opuštenost. Jedino tako ćete dopustiti ljubavi da se razvija i raste. Jedino tako ćete pronaći ljubav. Neka ovo bude jedan nježan mjesec. Nemojte ništa forsirati.

Obratite pažnju na sve one detalje koji troše vaše vrijeme. Potražite tragove u svemu što se događa unutar i oko vas. Neki će se naći u okolnostima koje će im pružati značajan uvid u vlastiti život. Na vama je samo da se odmaknete i u tišini promatrate. Razmislite dobro o svemu što se događa u složenosti vaše realnosti koju već dulje vrijeme pokušavate shvatiti i prihvatiti. Onaj mali trag i spoznaju koja vam nedostaje pronaći ćete tamo gdje najmanje očekujete, i to u situaciji koja će jedva biti povezana s vama. Potražite ono što vam nedostaje kako biste povezali prošlost i budućnost. Tada ćete konačno shvatili i prihvatili svoju sadašnjost.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDIJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDIJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDIJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDIJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDIJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDIJE

Najnovije

Najčitanije