Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 2

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

U vama se budi osjećaj koji govori da ste u stanju opet preuzeti kontrolu nad svojim životom, ali niste sigurni na koji način to postići. Morate obratiti pažnju na niz detalja. Morat ćete se suočiti s činjenicama o sebi i drugima koji će biti suočeni s uvođenjem promjena. Ponekad je potrebno dotaknuti dno kako biste shvatili da nema drugog puta osim naprijed. Iako čeznete za kretanjem, sve ovisi o vašoj sposobnosti prihvaćanja trenutne situacije.

Impulzivni i brzopleti potezi mogu uzrokovati gubitak kontrolu nad vlastitim životom. Nastavite djelovati smireno i nemojte uvoditi drastične promjene. Obratite pažnju na zadatke koje trenutno imate. Pojednostavite ih što više možete. Ovo je jedinstvena prilika da se organizirate kako vam najviše odgovara i da dobijete više slobode. Tek tada ćete se osloboditi od neželjenih navika i početi rješavati probleme koji vas već duže vrijeme muče.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Sada morate vjerovati u sebe više nego ikada prije. Strpljenje je ključno. Tijekom ovog mjeseca ćete se suočiti s neizbježnim odgodama i ograničenjima. Obratite pažnju na to kako možete utjecati na probleme. Vaša predanost će popraviti kompliciranu situaciju u kojoj se nalazite i pomoći vam da pred sobom izgradite jasniji i jednostavniji put. Tada ćete doživjeti priznanje od okoline i okolnosti će već sljedećeg mjeseca biti puno bolje.

Neke osobe u vašem životu će vam se početi činiti kao smetnja. Trebate znati da ste odgovorni za takvu situaciju. Prvi korak u rješavanju ovakvog problema je organiziranje vlastitog vremena. Nemojte se truditi impresionirati ljude oko sebe. Budite jasni i direktni, ali taktični. Vaš život pripada vama i sami stvarate svoju budućnost.

Preispitajte svoje osjećaje. Što vas sputava? Zašto ne možete osjetiti slobodu? Stvarate li probleme tamo gdje ih zapravo nema? Analizirate li situacije od kojih ionako nema koristi? Dopuštate li da paranoja narušava unutarnji mir?

Primijetit ćete kako sada radite fizički, mentalno i emocionalno više nego prije. No, trud će vam se isplatiti. Sada imate puno više snage, podrške i informacija nego što ste imali prije. Nemojte na rad gledati kao na prepreku. Rad je pokazatelj toga da djelujete i radite na vlastitom životu. Unatoč svemu što ste doživjeli tijekom ove godine, još uvijek niste stekli ključnu vještinu - da djelujete svake sekunde, a da se pri tome ne umarate i ne opterećujete.

Nastavite biti ono što jeste. Nemojte dopustiti da potreba za prihvaćanjem utječe na to hoćete li se mijenjati. Ako ćete se mijenjati, neka to bude radi vas samih. Budite ono što jeste, drugi će to morati prihvatiti i morat će vas u tome podržati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije