Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Prošlomjesečni emocionalni izljevi su sada stvorili neke nove i jedinstvene okolnosti. Puni ste novih ideja i pred vama se otvaraju neočekivani putovi. Postigli ste puno, ali je to samo stepenica do još većih mogućnosti. Ovo je samo ciklus novih početaka, promjena, samostalnosti, originalnosti i prihvaćanja samog sebe.

Ova nova životna faza će vrlo vjerojatno započeti s osjećajem kao da stojite potpuno sami, ali ne nužno i usamljeni. U potpunosti osjećate svoj puls, energiju, zadovoljstvo i moć koja dolazi kada konačno naučite nešto što prije niste razumjeli. Znanje je moć. Sada znate koliko je dobar osjećaj kada ste ono što jeste.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vrata se otvaraju kao nikada prije. Kako se jedna zatvaraju, tako se odmah otvaraju druga. Jedini problem je u tome što vrlo često ne primjećujemo otvaranje drugih vrate jer smo fokusirani na ona koja su se zatvorila. Dopustite vratima prošlosti da se potpuno zatvore i vrlo brzo ćete shvatiti koliki potencijal se krije iza onih koja su se tek otvorila. To ćete postići prihvaćajući i otpuštajući osjećaje iz prošlosti, a neke od njih još uvijek držite u sebi.

Sada ate na jednom potpuno novom teritoriju. Uvijek morate biti potpuno svjesni svog novog radnog mjesta. Nema potrebe da se pravite pametni niti da drugima neprestano to dokazujete. U stvari, puno više ćete naučiti sa stavom da ne znate dovoljno. Naglasak je na vama, vašoj individualnosti, vašim posebnim sposobnostima, potrebama i željama.

Prihvatite sebe i svoje mane. Prihvatite se u potpunosti. Nitko nije savršen. Samo prihvaćanjem svih svojih nedostataka ćete moći slobodno živjeti. Dajte sebi sve zasluge za ono što ste naučili. Ova razina samopoštovanja će vam omogućiti da poštujete svoju osobnost, ne žalite za počinjenim pogreškama i cijenite ljude s kojima trenutno surađujete. Shvatite ćete da smo svi u fazi učenja, bez obzira na kvalifikacije i položaj.

Sada ćete osjetiti val pozitivne energije koji dolazi u obliku nečega potpuno novog. Možete doseći novu razinu razumijevanja i shvatit ćete da je samo jedna osoba dovoljna da napravi razliku u tome kako društvo funkcionira. Studeni za vas priprema jedan novi početak – razvijanje iskustva u višu svijest. To je osjećaj koji ćete htjeti zadržati i ponavljati jer je stvarno ugodan.

Istovremeno počinjete osjećati energiju godine broja 9. To je ciklus od 12 mjeseci kojim će završiti ciklus od 9 godina. Ovaj ciklus će u prvi plan staviti sva neriješena pitanja iz cijelog života.

Studeni predstavlja moćnu kombinaciju energija koja vam omogućava da vizualizirate svoj život kao nastavak jednog putovanja. Shvatit ćete da svaki događaj iz prošlosti vodi do mjesta na kojem se nalazite danas. Sada ćete osjetiti poziv, ali i uzbudljivi mamac koji vas vuče da odete negdje drugdje. To je poziv vaše volje i energije. Sada ga morate slušati više nego ikada prije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije