Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Polako počinjete osjećati magnetsku silu godine broja 5. Ona će početi utjecati na odnose s bliskim ljudima. Studeni naglašava potrebu za traženjem odgovora na pitanja koja vas već dulje vrijeme muče. Ta pitanja su usmjerena prema odnosu s vašim partnerom, djecom, roditeljima, kolegama i poslovnim suradnicima.

Oprost i razumijevanje su ono što vam je sada prijeko potrebno. Da biste to postigli, morate obratiti pažnju na stvarnost, biti realni i potpuno ju prihvatiti. Vrijeme je da u svoj svijet vratite mir. Možda ćete se na početku naći u nekoliko konfliktnih situacija, ali njih ćete uspjeti riješiti bez većih problema. Nemojte dopustiti da bilo kakav sukob utječe na vaš unutarnji mir.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Odgovornosti su ono na što sada trebate obratiti pažnju. Morate razlučiti što vam je važno, a što ne. Vrlo brzo ćete shvatiti da će trud kojega ulažete sada dati rezultate u budućnosti. Zapamtite da su vaši planovi i ciljevi samo vaši. Ne dopustite drugima da na njih utječu. Isto tako, sami ste odgovorni za njihovo ostvarenje. Energija koju ćete osjećati u studenom će vam pokazati kako planirati tako da imate na umu druge opcije. Shvatit ćete da je za uspjeh ključno imati nekoliko rezervnih opcija, u slučaju da jedna od njih propadne.

Sebi i ljudima oko sebe ste postavili određena ograničenja. Izjeda vas osjećaj krivnje. Ona vam otežava kretanje naprijed. Ako mislite da je određena osoba uzrok tog osjećaja krivnje, trebate shvatiti da to nije istina. Sami ste si stvorili osjećaj krivnje i jedino se sami možete osloboditi tog osjećaja.

Unutar svake obitelji i društva su uvijek prisutne različitosti i to trebate prihvatiti. Nemojte dopustiti da se u vama razvija osjećaj mržnje. Mržnja škodi vama, nikome drugome. Svatko će uvijek imati svoje stajalište. Ono ne mora biti isto kao vaše. Ne možete pretpostavljati što je za nekoga najbolje kada u velikom broju slučajeva ne znate ni što je najbolje za vas. Sada vam je potrebno obostrano poštovanje. Trebate pokazati poštovanje prema drugima, a isto to tražiti od njih. Da biste to proveli u djelo, prvo trebate poštivati sami sebe. Samopoštovanje je ljubav prema samome sebi.

Nemojte zanemariti svoje tijelo. Njemu je prijeko potrebna ljubav i njega. Promjena je u zraku. Počet ćete razmišljati o mijenjanju mjesta boravka ili uvođenju većih promjena fizičkog izgleda. Ovim mislima ćete i završiti godinu broja 4. Sljedeća godina vas zove i ona predstavlja spoj različitih oblika energije. Sada je vrijeme da počnete odgovarati na ključna pitanja. Što želite? Što trebate? Kuda želite ići? Koji ljudi vas vole? Koga vi volite? Tko ste zapravo? Zašto ste baš tu gdje jeste?

Vitashop

Najnovije

Najčitanije