Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Trgnite se! Sada nije vrijeme za pesimizam i ravnodušnost. Studeni je mjesec moćnih vibracija koje će vam pružiti priliku za preuzimanjem kontrole nad životom i razradu plana do najsitnijih detalja. Tako ćete moći postići zadovoljavajuću ravnotežu između odgovornosti i svojih osobnih potreba.

Ovogodišnja energija broja 6 je vrlo kreativna i ona vam može pomoći pronaći način za stvaranje prilika iz postojećih resursa. Počinjete osjećati vibracije godine broja 7 koja će u prvi plan staviti vaše ideje, stručnost, znanje i talente.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Kombinacija svih energetskih vibracija vam omogućava da počnete djelovati i stvorite nešto iz gotovo ničega. Vjerojatno ćete poboljšati svoj položaj i povećati vrijednost u društvu. Ovaj mjesec se fokusira na materijalni aspekt života i na točnost informacija. On će vam pomoći u rješavanju zahtjevnijih problema.

Približavate se kraju godine broja 6. Tijekom ove godine ste naučili puno o odgovornosti i ljubavi. Studeni je unaprijedio vašu sposobnost rasuđivanja. Naučili ste kako preživjeti najgore životne situacije. Kako biste u potpunosti iskoristili ove sposobnosti, vrijeme je da se fokusirate na ono što se događa oko vas, odnosno u svijetu.

Jedna od najvažnijih lekcija koju tijekom studenog morate naučiti je da mir ne može postojati bez slobode, a to će se vjerojatno odraziti na apsolutno svaki aspekt vašeg života. Za vas je sigurnost tijekom cijele godine bila pomalo nedostižna, a sada ćete shvatiti što sve trebate napraviti da biste ju postigli.

Tijekom studenoga vam primarni cilj mora biti blagostanje i eliminiranje svega što vam oduzima slobodu. Polako vas počinje obuzimati energija broja 6 i produbljuje vaše razumijevanje za dom i obitelj. Kada uzmete u obzir sve okolnosti, shvatit ćete da je obitelj vaš najvažniji oslonac. Za sebe morate osigurati mirnu i prosperitetnu budućnost.

Kroz život ćete uvijek primati ono što dajete. Imate priliku uvidjeti u kojem smjeru će se vaš život kretati sljedećih nekoliko mjeseci i godina. Sve počnite promatrati na jednoj dubljoj razini. Počnite i osjećati na dubljoj razini.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije