Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni

Numerološka prognoza za studeni
  • Objavljeno: Četvrtak, 05.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 5

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Vaš život se promijenio. Morat ćete otpustiti stres koji dolazi i potiče vas da i dalje razmišljate o onome što se dogodilo u prošlosti. Prihvatite trenutnu situaciju i razmislite o onome što želite postići kako biste shvatili što trebate napraviti da do toga i dođete.

Ovaj ciklus vam omogućava izlječenje od nečega što vas već duže vrijeme muči. Ako se osjećate izolirano, zabrinuto ili usamljeno, to je zato što ste sada u poziciji u kojoj morate biti samostalni, analizirati stvarnost i duboko zaroniti u svoje misli i osjećaje. Uzmite si dovoljno vremena i razmislite o svemu što se dogodilo tijekom ove godine i onome što želite da se dogodi u budućnosti.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Ova godina vam daje priliku za unaprjeđenje, prepoznavanje prethodnih grešaka, pronalaženje načina da ih ne ponavljate i pretvorite u iskustvo. Počinjete osjećati vibracije godine broja 6 koja utječe na odnose s partnerom, djecom, braćom i sestrama, i društvom općenito.

Ovaj mjesec ćete uživati u slobodi, ali i odgovornosti. Sve će se nekako pomiješati, a vi ćete u tome zapravo i uživati. Kreativni ste i nemojte dopustiti destruktivnim mislima da naruše vaš mir i kreativnost. Možete organizirati život tako da rješavate veći broj problema istovremeno. Kako biste uspjeli, morat ćete preuzeti svu odgovornost za ono što vam se događa. Najvažnije od svega je da ne sumnjate u svoje sposobnosti.

Ovaj mjesec ćete pronaći utjehu u samoći. Što više vremena provedite u mirnom okruženju kako biste mogli osjećati, misliti, zamisliti se i naučiti. Bijeg, buka i neprijateljstvo će vas opterećivati i blokirat će pristup pozitivne energije. Odmarajte se. Osluškujte svoje misli i stvarno osjetite ono što osjećate. Prihvatite svoje osjećaje. Vizualizirajte rezultate svog truda baš onako kako želite da budu.

Počet će vas mučiti pomisao na realizaciju svega onoga što morate napraviti kako biste ostvarili željene ciljeve. Ako se osjećate usamljeno ili tužno, trebate znati da su takvi osjećaji trenutno neizbježni. Ovo nije vrijeme za brzo kretanje naprijed. Ovo je vrijeme za razmišljanje i ocjenjivanje prošlosti i sadašnjosti, i za planiranje budućnosti. Morate izraditi učinkovitu strategiju koju ćete početi provoditi tijekom prosinca.

Sami ste sebi najbolji prijatelj. Stoga budite dobri prema sebi. Oslobodite se. Razmazite se s malo mira i spokoja. Ovo je jedinstvena prilika da naučite nešto novo o sebi i potpunosti prihvatite sve svoje mane koje ne možete promijeniti. U međuvremenu, prestanite pokušavati preći most za koji još uvijek nije došlo pravo vrijeme. Sada je važno da ostvarite stabilnost.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije