Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 05.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 8

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Svibanj donosi prizemljenost koja ističe posao koji mora biti obavljen kako biste ispunili cilj, i neizbježne prepreke na putu. Ovaj ciklus naglašava identitet: način na koji vidite sebe i način na koji vjerujete da vas vide drugi.

Kada sredite svoja uvjerenja o sebi i svom ugledu, možda ćete doživjeti ograničenja, kašnjenja, odgađanja, mentalne blokade i druge komplikacije. Ako je tako, uzmite u obzir sve detalje redoslijedom kojim su nastali. Tek onda možete analizirati situaciju i organizirati se. Preskočite sve prepreke i osjetite kako rastete!

Bit ćete zaprepašteni s onime što možete postići uz strpljenje, trud, učinkovitost i vjeru u sebe. To znači da morate osjetiti svoj strah. Možda vam se ne sviđa kako se osjećate, ali to nije ništa u usporedbi s osjećajem nezadovoljstva koji ćete doživjeti ako se ne suočite sa svojim strahovima. Ključ u rješavanju ovog problema je da znate čega se trebate bojati, a čega ne.

Cijenite ono što već imate, uključujući i svoje ideje, resurse, talente, strasti i maštu. Cijeneći ono što imate i konstruktivno koristite svoje resurse šireći i povećavajući njihovu vrijednost. Cijenite i ljude oko sebe. Željet će surađivati s vama ​​ako znaju da doista vjerujete u sebe.

Ustrajte i borite se protiv restriktivnih uvjeta. U procesu polaganja ovih važnih temelja shvatit ćete da su vaše granice samo linije u vašoj glavi koje vjera u sebe može proširiti. Spremni ste za ovaj važan sljedeći korak.

Često se ograničavamo zastarjelim razmišljanjima ili zato što osjećamo da moramo činiti stvari na određeni način. Neke prepreke se mogu učiniti nepremostivima, kao što su dob, odgovornosti, ograničenja fizičkog tijela, financije, odnosno stanje osobne ili radne okoline. Prihvaćanjem stvarnosti shvatit ćete da neke "prepreke" mogu biti konstruktivne. Mogu se pojaviti prilike za liječenje fizičkog tijela ili izmjene na drugim područjima života s kojima ste mislili da ćete zauvijek zaglaviti.

Odmarajte ovog mjeseca, jer vas trenutne okolnosti mogu iscrpiti. Priznajte da imate strah od promjene i osjetite što vam taj strah želi reći. Kada je strast jača od straha, to je znak da se oslobađa snaga vaše volje. Kada postanete strasno uključeni u pritiske, moći ćete pogledati unatrag proteklih pet mjeseci i ugodno se iznenaditi kada shvatite koliko ste daleko došli.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije