Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 05.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 7

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ovaj mjesec naglašava radost života. Njegova vibracija je toliko lagana i bezbrižna da nećete ni primijetiti kako prolazi. Vrijeme je da shvatite kako i zašto vaša potjera za osobnim ispunjenjem ima odgovor na vaše sadašnje okolnosti.

Tu je naglasak na nevinosti, kreativnosti, komunikaciji, društvenoj interakciji, umjetnosti i ljepoti. Zamislite kako bi život izgledao bez tih radosnih elemenata. Ne bi bio vrijedan življenja. Pokušajte osjetiti, prihvatiti i prigrliti vibracije svibnja. Pomoći će vam odrediti osobnu sreću i pokazati vam kako su drugi spremni pomoći ako im pristupite na prijateljski način.

Težina koju nosite se sastoji od svih tih ideja, činjenica i emocija koje trenutno ne možete obraditi ili izraziti. To može dovesti do neugodne napetosti u ramenima. Sjetite se da krivnju nije briga jeste li pronašli odgovore na svoja pitanja ili ne. Samo želi da se osjećate krivima a umor si više ne možete priuštiti.

Budite svjesni propusta, nedostataka ili površnosti nekih aktivnosti, ljudi i stvari za koje ste mislili da vas mogu ili trebaju učiniti sretnima. Mogli bi se pojaviti problemi s prijateljstvima, društvenim položajem, fizičkim izgledom.

Promjena koju želite može zahtijevati da naučite nove vještine, ponašanja ili postupke. Osjećajte se ugodno i samopouzdano u stranom ili neprijateljskom okruženju. To je dio onoga što trebate naučiti.

Prijatelji i obitelj su važan dio svibnja pa nemojte biti previše povučeni. Ovaj mjesec se interakcija s drugima i tajne neobično privlače. Budite svjesni tuđih motiva bez paranoje. Možda samo podsvjesno planirate vlastiti neuspjeh?

Ako ste dio ozbiljne situacije, prihvatiti stvari onakvima kakve jesu, ali se usredotočite na pronalaženje realnog rješenja. Stvarajući optimistično ozračje lakše ćete pronaći rješenje. To je ciklus samoizražavanja, ali nemojte ga koristiti za kritiziranje, širenje tračeva ili glasina, ili promicanje samo jedne strane priče. Nepromišljeno izrečene riječi mogu stvoriti pustoš u vašem životu. Nema potrebe da povrijedite druge ili sebe samo zato što ste nezadovoljni. Komunicirajte kreativno, a ne destruktivno.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije