Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 05.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 4

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Završetci, ciljevi, tolerancija, velikodušnost, stvarnost i prihvaćanje su teme kojima ćete se baviti u svibnju. Došlo je vrijeme da se oslobodite težine vlastitih neizraženih osjećaja jer se zbog toga osjećate ograničeno. Izbacite iz sebe te osjećaje, a zatim hrabro krenite naprijed.

Pitanja iz prošlosti vam otežavaju naglasak na pozitivan potencija sadašnjeg stanja. Možda ste ljuti na nekoga, ali ako duboko zaronite u ovaj osjećaj, shvatit ćete da ste ljuti na sebe iz mnoštva razloga koje potiče krivnja. Samo vi možete završiti sve ono za što se podsvjesno okrivljujete. Kada to učinite, moći ćete preseliti u udobnu i svjetliju stvarnost.

Završite sve što ste ranije započeli i stvorit ćete više prostora u životu. Gdje god postoji prostor, postoji potencijal za ulazak novih prilika. Stvarno trebate pojednostaviti stvari.

Ovog mjeseca postoji mogućnost pojave kašnjenja, frustracija ili gubitaka, ili možda još uvijek osjećate posljedice prethodnog gubitaka. Ako vas je netko ili nešto napustilo, ili se čini da vas ostavlja, shvatite da ne posjedujete tu osobu ili situaciju. Potražite uzrok razdvajanja i dopustite kotaču evolucije i slobode da se okreće kako je potrebno. To ne znači da dajte vlast onima kojima je potrebna pomoć ili vodstvo, ali energija ovog mjeseca ukazuje na to da će vam najviše koristiti prihvaćanje ili razumijevanje.

Budite velikodušni. To uključuje davanje vremena i truda, davanje sebe u određenom području ili svojih usluga, davanje suosjećanja i razumijevanja, ili savjeta. Pustite ljutnju ili nesigurnost i otvoreno nekome pomognite. Možda ćete se morati zauzeti za sebe, vratiti se u vozačevo sjedalo i preuzeti kontrolu nad svojim životom, ne pokušavajući kontrolirati druge.

Uzmite si vremena i promatrajte kako utječete na druge i oni na vas. Stanite mirno i gledajte na stvarnost i kako je povezana s drugima. Prestanite se opirati činjenici tko ste i gdje ste. Možda osjećate ograničenje, ali ovaj ciklus vam pruža vrijednu lekciju o važnosti sagledavanja svake strane priče. Ne samo strane koju volite ili strane koje se bojite.

Oslobodite svoju maštu i uzbudljive nove ideje. To su ideje koje isključujete iz svog svjesnog uma jer ne znate kako biste ih ostvarili unutar granica trenutnih okolnosti. Pogledajte veliku sliku, umjesto da se izgubite u detaljima. Kako možete očekivati ​​da ćete stvoriti novu stvarnost kada ostajete u svojim sjenama, odbijajući obojiti svijet svojim istinskim bojama? Odbacite stare načine koji nikada nisu funkcionirali. Što je previše, previše je. Siđite s te ceste koja vam donosi samo razočaranje. Uskoro ćete shvatiti da je vaš strah neutemeljen. Prestanite se mučiti sa situacijama u kojima ne možete učiniti apsolutno ništa!

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije