Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 05.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 9

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Svibanj otkriva stare prosudbe koje su utisnute u vaš život. Što jasnije razumijete netočnost ili irelevantnost svojih starih programa, i kako oni ograničavaju vaš napredak, to ćete se lakše moći usmjeriti u pravcu koji je dobar za vas. Stari programi vam ne dopuštaju da vidite sadašnju situaciju onakvom kakva je. To sprječava značajnije promjene inzistirajući da je ono što se jednom činilo kao pravi izbor za određenu situaciju i dalje dobro za vas.

Dio vas (um) traži da znate zašto je potrebno promijeniti. Ali prije nego što napravite sljedeći korak, onaj drugi dio vas (emocije) pokušava vam reći što trebate promijeniti kako biste se izliječili. Vaša žudnja da se vratite u normalu je zapravo želja da se vratite u prošlost koja je puna istih starih pogrešaka, navika i pogrešnog programiranje koje vas je dovelo do sadašnjeg stanja. Zato se pitanja za koja ste mislili da su riješena ponovno vraćaju u život!

Ovaj mjesec nema mjesta za krivnju. Priznajte da ste počinili pogreške, ali nemojte osuđivati ni sebe ni druge. Jednostavno shvatite da je jedina preostala opcija stvarna i smislena promjena. Dopustite da se vaše pogreške razviju u iskustva.

Sada je naglasak na vašem fizičkom tijelu. Vodite brigu o sebi i shvatite koliko je to važan dio vaše dobrobiti. Možda želite blokirati ili zanijekati stvarnost pretjeranim uživanjem u alkoholu, hrani, lijekovima, seksu, kockanju ili nekim drugim sredstvima za izbjegavanje odgovornosti. Ovaj mjesec je vaše fizičko stanje pokazatelj koliko ste toga zakopali i potisnuli u sebi.

Možda ćete se osjećati usamljeno dok stojite na raskrižju života ne znajući kojim putem krenuti. Ali, niste sami. Milijuni ljudi diljem svijeta također stoji na svojim raskrižjima. Jedino vi možete donijeti odluku hoćete li krenuti naprijed u stvarnost koju ćete sami kreirati, ili ćete stagnirati i ostati u neprihvatljivoj situaciji.

Ovaj mjesec naglašava slobodu, a sada se morate osloboditi rutine i aktivnosti, ili im barem pristupiti na drugačiji način. U mnogim slučajevima, normalno je samo druga riječ za prosjek.

Normalno konvencionalno razmišljanje može ubiti slobodnu volju. Dopustite sebi da razmišljate drugačije. Pomirite se sa sobom. Sve počinje od vas. Ako ne osjećate mir u sebi, nećete imati mir u vanjskom svijetu.

Ovaj ciklus odgovara vašim očekivanjima, a ne onome što mislite da očekujete. Na dubljoj razini, dogodit će se ono što osjećate. Kada se ovaj mjesec dogode nagle ili neočekivane stvari, vjerojatno su to stvari koje duboko u sebi očekujete. Ako razmišljate vrlo pozitivno ali se ništa ne mijenja, to pokazuje da duboko u sebi niste ni očekivali da će se nešto promijeniti.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije