Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj

Numerološka prognoza za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 05.05.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 6

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Ovaj mjesec naglašava odnose, suradnju, mir, ljubav, suosjećanje, pojedinosti, veze i iskrenost prema sebi. Iznad svega, budite strpljivi. Umijeće rješavanja problema je jedna od glavnih tema ovog mjeseca. Život vam može poslati neke osjetljive teme. Koristite blago uvjeravanje i takt. Dajte prijedloge, a ne zahtjeve.

Agresija i sila će raditi protiv vas. No, čuda se mogu dogoditi ako ste dovoljno strpljivi i dovoljno svjesni i vidite različite opcije koje su vam na raspolaganju. Pokažite duboko razumijevanje i suosjećajnost.

Ako pokušate silom provesti svoje planove, možete ih pokrenuti na krivom mjestu i u krivo vrijeme. Preusmjerite pozornost na drugu osobu ili situaciju i nastat će novo iskustvo iz kojeg ćete dobiti vrijedne informacije. Novi uvidi mogu pomoći vratiti toliko potrebnu harmoniju u važan odnos ili situaciju.

Ako mislite da nemate vremena, duboko udahnite i opustite se. Svijet se neće raspasti ako se zaustavite i pokušate riješiti problem. Uključeni su mnogi detalji. Čak i neki koje izbjegavate već neko vrijeme. Pustite sve što vam stvara pritisak i krećite se polako i mirno. Riješite to diplomatski i pristojno. Ljudi s kojima morate komunicirati ovaj mjesec su, na neki način, potencijalni partneri.

Drugi možda trebaju vašu pažnju, strpljenje i razumijevanje. Nemojte suditi ili osuđivati. Sada imate priliku riješiti problem koji utječe na vas i druge. Svjesni ste prošlih pogrešaka i znate da možete previše izgubiti ponavljajući ih.

Ako u potpunosti prihvatite svoju sadašnju situaciju, na kraju ćete znati kako se prilagoditi. Zapravo, tim ćete prilagodbama poboljšati život. Svibanj vam pomaže da steknete hrabrost.

Možda ćete morati ispitati vlastite taktike i motivaciju kako biste shvatili koliko ste suptilno kontrolirali druge ili ste dopuštali svojim potisnutim osjećajima da kontroliraju vaše ponašanje. Možda ćete se čak smatrati odgovornima za posljednje poteze. Ako je tako, prihvatite situaciju kakva je. Nemojte se boriti. Život vam samo skreće pozornost na pogrešku kako ne biste morali ponovno trpjeti njezine posljedice.

Morate priznati strah i bijes koji osjećate i osloboditi se tih osjećaja. Preuzmite odgovornost za ulogu koju su ti osjećaju igrali u određenom pitanju. Nemojte dopustiti da prevlada krivnja, tražite zajedničko tlo na kojem ćete graditi.

Ljubav mora biti slobodna. Opustite se i tražite iscjeljenje umjesto dubljeg sukoba. Uzmite u obzir potrebe i osjećaje svih zainteresiranih strana. Nesigurnost hrani opsesiju, a to može ugroziti odnose. Nemojte pokušavati nekoga prisiliti na ono što odgovara samo vama. To je ekstremno ponašanje koje samo dovodi do problema. Ovo je mjesec u kojem učite o miru koji, naravno, počinje iznutra.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije