Tjedni horoskop od 11. do 18. 4. 2016.

Tjedni horoskop od 11. do 18. 4. 2016.

Tjedni horoskop od 11. do 18. 4. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 11.04.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Nova ljubav samcima

Gori vatra pod petama zadnjih tjedana, žrvanj se okreće nevjerojatnom brzinom? Frustrica pršti. Neka. Rješavaju se stvari.

Ovaj tjedan ima svega, pregršt ozbiljnog i traumatičnog, ali dajmo naglasak pozitivi! Okrenimo na vedrije stvari, kao ljubav naprimjer. Sigurno ste se u uho pretvorili. Samo nje fali. Jedino ona uvijek nedostaje kada ima svega dosta.

Ovaj tjedan je obećava. Nova ljubav, friška ljubav samcima. Vatrica se može zapaliti i u uspavanim vezama. Tjedna prognoza nudi rijetku i specijalnu priliku: ne samo da postoje preduvjeti za paljenje vaše ljubavne mašine, nego postoje i faktori koji utječu (posebno vezano uz posao) na to da ne date previše svoga srca – ili bio koji drugi dio tijela – nepromišljeno. Nakon ovog vrućeg tjedna čeka nas retrogradni Mars. On hoće „izbaciti osigurač“, ako ne i napraviti kuršlus.

Ovaj ponedjeljak jedan od onih kada svi sjede i pričaju radije nego da rade. Mjesec u Blizancima i Sunce u Ovnu vole dobru konverzaciju, ali kako je Mjesec bez aspekata, tzv. prazan hod, ne očekujte da će ponedjeljak biti produktivan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Stiskanje gasa

Odlučili smo ovaj tjedan pričati o ljubavi, pa ako je trebate, nebo je nudi.

Najdramatičniji aspekt koji se događa ovaj tjedan je Venera u Ovnu u trigonu s Marsom u Strijelcu i egzaktan je u četvrtak, ali njegov utjecaj osjeća se cijeli tjedan. U jednu ruku, bilo koji aspekt Venere i Marsa učinit će čuda i ispuniti preduvjet za međusobno spajanje, da tako kažemo... Druga strana medalje, koja uvijek postoji, jest da nema aspekta koji više trigerira potencijalni problem kontroliranja impulsa. Ovan i Strijelac su puno bolji u stiskanju gasa negoli u korištenju kočnica. Ako želite flert ili potpuno novu vezu, ovo je idealno vrijeme. Ako ste veliki fan mudrosti i kontrole impulzivnog ponašanja, ovaj aspekt neće vam biti od koristi.

Ako biste nekoga rado nagovorili na nešto (ili ako biste sebe rado izvukli iz problema nakon što vas Mars i Venera uvale u njega), nema boljeg aspekta od Merkura u trigonu s Jupiterom, koji je egzaktan također u četvrtak i utjecaj mu se širi cijelim tjednom. Veće i bolje ideje, srčana komunikacija, i moglo bi se dogoditi da ne ostane sve samo na riječima. Ako ništa drugo, ovo je aspekt koji daje dobar trenutak da se obratite nekome kome se niste usudili prići i pozvati ga van, ili možda konačno tražiti povišicu, koju se također niste usudili tražiti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Hrabri potezi bit će nagrađeni

Tjedan ćemo završiti s Mjesecom u Djevici, koji bi nam trebao dati relativnu nepristranost nakon snažnog protoka hormona. Uključivanje logike u ljubavni život nikome ne škodi i ovo bi mogao biti vrlo efikasan trenutak za takav potez, jer eto baš za vikend Mars postaje stacionaran i iznimno je moćan kada se zaustavi, a istovremeno Merkur i Pluton još jednom predlažu: Nagovorite nekoga na nešto onako kako vam odgovara.

Hrabri potezi bit će nagrađeni ovaj tjedan, bili romantične ili kreativne naravi. Već sljedeći tjedan, pisat ćemo o Marsu koji postaje retrogradan i nabadat ćemo znakove, oprez, pazi s kim liježeš, s kime započinješ posao i gdje se to točno spremamo nepripremljeni uvaliti prije nego što smo dobro promislili.

Do tada, sretno, ljubavnici, i ne brinite se - još jednom će Venera i Mars zaplesati labuđi ples, u vodenom trigonu tamo negdje kada postane zbilja vruće, na ljeto.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije