Tjedni horoskop od 4. do 11. 7. 2016.

Tjedni horoskop od 4. do 11. 7. 2016.

Tjedni horoskop od 4. do 11. 7. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 04.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Iskoristite svu osjećajnost i suosjećajnost na nebu ovaj tjedan ako priželjkujete novu fazu veze, ako ste već duže vrijeme zapeli negdje gdje ne želite...

Puno vode na nebu

Četiri planeta u Raku (Sunce, Mjesec, Merkur i Venera) plus Mars u Škorpionu i Neptun u Ribama, to je puno vode, ljudi moji. Rak je poznat po raspoloženjima plime i oseke, a tjedan započinje mladim Mjesecom u Raku. Oni koji su skloniji suzama, vjerojatno će ih puštati da se cijede od tuge i radosti, po račjoj promjeni raspoloženja - plačem od sreće, plačem od tuge...

Sva ova voda na nebu je u redu zemljanim znakovima Jarcu, Djevici i Biku, ali za zračne i vatrene znakove ovo može biti poražavajuće.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Slinava tetka ljubiteljica

Rak može biti vrlo sentimentalan kada je riječ o domu i obitelji, on je nešto poput tetke koja voli dijeliti zagrljaje i poljupce ne mareći kako se primatelj osjeća. No biti kod kuće u ponedjeljak izgleda vrlo primamljivo. Pa makar najslinavija tetka ljubiteljica navratila.

Sunce i Neptun u trigonu prožimaju nas nježnom energijom ljubavi koja povećava sentimentalnost. Do te mjere da može povećati i našu toleranciju prema članovima obitelji prema kojima u normalne dane osjećamo otpor i netoleranciju. Voljni smo za vrijeme ovog račjeg vremena potpomagati i djecu i životinje i ostale domaće nevoljnike, samo ipak za svaki slučaj razmislite prije nego što izvučete kreditnu karticu ili novčanik.

Ne potpisujte

Merkur nema dobre relacije s Plutonom. Venera nalijeće na istinabog uzbudljiv kvadrat s Uranom, koji se ne može predvidjeti, može donijeti najneočekivaniji susret, najneočekivaniji prekid. Opet Rak, promjenljiva raspoloženja, ne zna se. Pa ako vas kojim slučajem okrene na scenarij "ja sam povrijeđeni Rak", budite sigurni da sve što izleti iz vaših usta možete progutati i nakon što ovaj pogani aspekt koji udara na jezik izbaci dosta uvreda, pogrešnih i devastirajućih riječi.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ovaj tjedan ako možete izbjegnite potpisivanje ugovora ili bilo kakvih dokumenata koji su obavezujući, moglo bi se ispostaviti da i nije tako dobro za vas ili vam nanijeti štetu.

Neka nova faza veze

Najljepši aspekt koji djeluje cijeli tjedan je Mars trigon Venera. Ako vam je do ljubavi, iskoristite ga. Iskoristite i ovu svu osjećajnost i suosjećajnost na nebu, ako ste već duže vrijeme zapeli negdje gdje ne želite. Kad smo kod problema, ako su vaši apetiti uzrok problema, opet oprez s onim što govorite.

U konačnici, ovo je vrlo lijep vodeni trigon kada je u pitanju ljubav i može vas odnijeti u neku novu fazu veze. Venera je još vrlo kratko u Raku i žene su pitomije nego ikada, već sljedeći tjedan pozdravljamo se s njom i ona odlazi u gordu Lavicu, a toj na rep malo tko može stati.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije