Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka

Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka

Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka
  • Objavljeno: Petak, 01.03.2019.
  • Broj pregleda: 226.131
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Ribe

Ribe 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Vaš naporan rad će se napokon isplatiti, kako pokazuje godišnji horoskop za Ribe u 2019. U ranijim dijelu godine, najvjerojatnije ćete dobiti novčani poticaj. Ako niste otpočeli neki novi projekat, nije bitno. Sreća će vas stalno pratiti u financijskom smislu, pa se zato ne treba opterećivati. Sve dolazi na svoje mjesto, i u trenucima kad mislite da je sve izgubljeno, nećete biti ni svjesni kakve vas sve mogućnosti okružuju. Pa ipak, najbolji dio godine za poslovanje je prvi kvartal, dok će u kasnijem periodu vaš uspjeh biti popraćen problemima. Budite spremni vrijedno raditi, jer će prvi period lakog uspjeha bez prevelikog napora brzo proći.

Ribe 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Što se tiče obitelji i prijatelja, sve je u redu. Imat ćete udobnost i bliskost, ali morate i vi uložiti više truda u prijateljstva i odnose s ljudima. U srpnju, vaša veza će naići na poteškoće. To će biti dobar trenutak za valorizaciju vašeg odnosa. Osjećate li se u njemu dobro? Ako je odgovor ne, onda morate sagledati ono što dajete ili dobivate zauzvrat.

Problemi leže u jednom od vas. Odvojite vremena da biste saznali odakle potječu problemi i pokušajte ih riješiti. Iako će biti prostora za nesporazume i u rujnu i listopadu, važno je da stalno ulažete ljubav, nježnost i povjerenje u vašu vezu. Ako stvari krenu nizbrdo, shvatit ćete možete li računati na osobu s kojom ste u vezi.

Ribe 2019: Horoskop za zdravlje

Lako se osjećati dobro kada vam u životu ide sve kako treba! Poslije napornog posla koji ste odradili, zaslužili ste priznanje. Ali, ne dozvolite da se samo prepustite zadovoljstvima. Morate stalno voditi računa o ispravnom načinu života kako ne biste ugrozili svoje zdravlje. Usprkos uspjehu koji ćete iskusiti na početku godine, budite umjereni u svemu. To će biti ključna rečenica ukoliko želite biti zdravi u 2019. godini.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije