Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka

Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka

Veliki horoskop za 2019. godinu: OPTIMIZAM! Prognoze za svaki znak Zodijaka
  • Objavljeno: Petak, 01.03.2019.
  • Broj pregleda: 226.117
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Unsplash

Kategorija: Horoskop

Vodenjak

Vodenjak 2019: Horoskop za posao i novčane prihode

Godišnji horoskop za Vodenjaka 2019. pokazuje da će ove godine ubirati plodove iz minulog rada. Možda nećete doživjeti spektakularan financijski uspjeh, ali ćete svakako napredovati. Ako neki projekti ne naiđu na podršku, to će vas samo potaknuti da istupite s novim i svježim idejama i budete bolji nego prije. Najbolje je da započnete nove projekte krajem proljeća ili da dalje razvijate one koji su počeli rasti.

Zapamtite, korov može ubiti ono što pokušavate uzgajati. Neptun još uvijek obitava u vašoj kući novca ove godine. Oslobodite se starih ideja, uložite u nove. Potrudite se ostaviti dugove iza sebe, kao i poteškoće i probleme da biste napravili mjesta za buduću produktivnost.

Vodenjak 2019: Horoskop za ljubav, obiteljski i društveni život

Ovo je godina za promjene. Često Vodenjaci izbjegavaju romantične ili intimne odnose na duge staze u korist svoje neovisnosti. Zahvaljujući kretanju Neptuna, kako pokazuje godišnji horoskop za Vodenjaka 2019., vaša osjetljiva priroda će čeznuti za životnom lekcijom koju pravo vezivanje može donijeti. To znači da ćete vezi u kojoj ste se našli dati šansu da postane dublja i smislenija.

Venera će vas potaknuti da uživate u zadovoljstvima i u novoj, dubljoj prisnosti s partnerom. Do jeseni, mogućnost da otvorite svoje srce zauvijek je velika. Ne plašite se predati cijelog sebe u tom periodu. Možda ste još uvijek nespremni da se posvetite nekome u potpunosti, ali je i vrijeme da se oslobodite unutrašnjih strahova. Vaša mirna priroda će vam i ovog puta pomoći da postignete zajedništvo.

Vodenjak 2019: Horoskop za zdravlje

Zdravom tijelu je potreban smiren um. Kad se vaš unutrašnji svijet počne smirivati, tek tada ćete osjetiti efekte povratka energije. Osjetit ćete direktnu korelaciju između vitalnosti i mentalnog napretka. Nastavite raditi na unutrašnjem miru i spokojstvu i trudite se izbacivati stres na dnevnom nivou kroz relaksaciju. Nema mjesta za zabrinutost, zato što mirno stanje vašeg uma neće tolerirati odvlačenje pažnje s pozitivnog stava.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije