Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za STUDENI 2018.
  • Objavljeno: Utorak, 06.11.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

OVAN

Ljubav i veze

U prvom dijelu studenog 2018. godine možete očekivati zamor i napetost u vezi, posebno Ovnovi koji su u braku ili koji razmišljaju o ulasku u brak. Neki Ovnovi će imati dvojbe oko razilaženja ili razvoda.

Venera, vladar veza Ovna je retrogradna sve do 16. studenog i tjera vas da razmotrite situaciju u kojoj ste i da donesete zaključke o odnosu u kojem ste, osjećajima, željama, ali donošenje konačne odluke odgodite, sve dok se neke stvari ne iskristaliziraju. Isto vrijedi i za one koji žele ući u novu vezu.

Tijekom mjeseca Venera je u opoziciji s Uranom koji je retrogradan i 6. studenog se vraća u Ovna. Neki će osjetiti ugroženost i gubitak osobne slobode, ali oni mudriji će shvatiti da veza ne mora biti takva da se izgubi sloboda. Nemojte se iznenaditi ako se dogode nagli preokreti, bilo da se radi o naglim prekidima ili pomirenju. Sve to u konačnici vodi prema nečem dobrom za vas. Od vas se traži da na konstruktivan i zreo način pristupite osjetljivim ljubavnim temama.

Mars, planeta koja vlada Ovnom ulazi u vašu 12. kuću 16. studenog i zahtjeva da budete tolerantniji, da oprostite i da vezu sagledate drugačijim pogledom.

Druga polovica mjeseca je puna optimizma i želje za nečim novim, na intelektualnom i ljubavnom polju. Ovnovi koji traže nekog novog uživat će u društvenom životu, te među novim poznanicima mogu pronaći i novu ljubav.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Posao i novac

Plemenite ideje vodit će vas kroz studeni 2018. godine, posebno nakon 8. studenog kada Jupiter ulazi u vašu 9. kuću, kuću uvjerenja, životne filozofije, višeg obrazovanja, stranih zemalja i intelekta. Povoljan je period za stjecanje novih znanja i širenje perspektive. Sa svih strana možete očekivati nešto dobro, a to uključuje i profesionalni život, posebno ako se bavite poslovima koji su povezani s obrazovanjem, religijom ili zakonom. Ako studirate ili ste pri završetku studiranja, ovo je sjajan period za vas. Iskoristite ga! Tako će vam se otvoriti i nove, bolje prilike za dalje.

Merkur, vladar kuće posla Ovna, kreće retrogradno 17. studenog 2018. godine i prvi kvadrat s Neptunom u periodu od 13. do 20. studenog. To znači da je pravo vrijeme za razmatranje svojih ciljeva, želja, očekivanja, te za analizu mogućnosti za ostvarenje napretka u karijeri ili o mogućim novim poslovima koji vas zanimaju. Zbog napetog aspekta koji Mars pravi s Jupiterom i Neptunom u drugoj polovici mjeseca može doći do sukoba, ako zaključite da vam netko stoji na putu.

Što se novca tiče, situacija nije baš jasna i trebali bi razmisliti o svojim planovima. Mlad Mjesec će se dogoditi 7. studenog 2018. godine u vašoj 8. kući (pozajmice, naslijeđe, porez, novac) i ohrabriti vas da stvorite nove planove, da smanjite troškove i smislite način štednje.

Nakon 16. studenog 2018. godine tražite savjet od financijskih stručnjaka.

Zdravlje i moral

Optimizam i entuzijazam Ovnova s vremena na vrijeme bit će gašen krizama ili nedostatkom povjerenja u sebe. Mars, vladar Ovna 16. studenog 2018. godine ulazi u vašu 12. kuću (izolacija, kronične bolesti i iscjeljenja, podsvijesti i skrivenih neprijatelja).

Najčešće ćete sami sebi biti najgori neprijatelj, posebno ako krenete s idejom da su svi protiv vas.

Nakon 17. studenog očekujte probleme u komunikaciji, zbog retrogradnog Merkura. Merkur vlada vašom kućom zdravlja, pa pripazite na svoje fizičko i psihičko stanje, posebno u drugom dijelu mjeseca.

Savjet

Ako tražite uspjeh, budite realni kroz očekivanja – od sebe i drugih. Budite umjereni!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije