Provjerite koja boja vlada vašim horoskopskim znakom!

Provjerite koja boja vlada vašim horoskopskim znakom!

Provjerite koja boja vlada vašim horoskopskim znakom!
  • Objavljeno: Petak, 14.04.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan - crvena

Crvena je znak strasti, visoke energije i entuzijazma. Označava visoki stupanj akcije, zadovoljstva i ljubavi. Crvena je boja glavne čakre koja je temelj cijelog energetskog sustava što znači da su Ovnovi sposobni zapaliti vatru i u najmračnijim trenucima.

Bik - zelena

Zelena označava geotermalnu energiju što znači bujan rast, prirodni sjaj i bogatu regeneraciju. To je mladenačka boja i sugerira dijete u srcu. Zelena je simbol obitelji, jedinstva i novca. Zelena je boja srčane čakre. To znači da ste osjetljiva duša.

Blizanci - narančasta

Narančasta je boja različitosti, društvenosti i inspiracije. Ova boja simbolizira visoku povezanost s drugim ljudima i snažne osjećaje. Narančasta boja je simbol sklada, zrelosti i ravnoteže. To je boja sakralne čakre. To znači da ste skloni istraživanju i avanturizmu.

Rak - ljubičasta

Ljubičasta je boja snova, emocija, idealizma i osjećaja. Ljubičasta čakra je smještena na trećem oku, području između obrva, a simbolizira duhovni rast, viziju i intuiciju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav - žuta

Žuta boja je boja sunčeve svjetlosti. Poput zrake sunca, Lavovi imaju snažno izraženu energiju. Žuta je simbol humora, inteligencije, hrabrosti i snage. To vrlo pozitivna boja. Ako ste osjećate malaksalo, zamišljajte žutu boju. Žuta čakra se nalazi na području trbuha. To znači da volite biti u središtu pozornosti.

Djevica - plava

Plava boja Djevicama sugerira mir i dodatnu energiju. Djeluje na njihovu intuiciju i razumijevanje. Plava čakra ili grlena čakra sugerira da učinkovito komunicirate vlastite osjećaje. Možete biti prirodno elokventni i imati diplomatski izraz lica. To je velika prednost.

Vaga - zelena

Vagom dominira zelena boja koja označava svježinu, živost i dobrotu koja je očaravajuća i divna. Priroda je od iznimne važnosti za Vage. Zelena je usklađena sa srčanom čakrom. Ona je simbol vaše vodilje i iscjeljenja. Vage imaju nevjerojatnu sposobnost fokusirati se na ključna pitanja, pronaći rješenja, liječiti i vratiti ravnotežu.

Škorpion – crvena

Crvena boja, u slučaju Škorpiona, simbolizira vulkan emocija koji duboko u sebi krije strast i lavine ljubavi. Ponekad može dugo ključati, prožet raznim i zbunjujućim emocijama koje uglavnom burno eruptiraju. Crvena je boja senzualnosti, ljubavi, magije i manifestacije. Crvena je boja glavne čakre koja je temelj cijelog energetskog sustava čovjeka.

Strijelac - ljubičasta

Strijelac može crpiti potrebnu energiju iz ljubičaste boje, boje duhovnosti, emocija i intuicije. Ljubičasta čakra se nalazi na trećem oku. Njome vlada energija avanturizma i mudrosti. Težite ka novim ciljevima i držite se vlastitih uvjerenja.

Jarac - plava

Plava boja za Jarca označava dubinu njegove percepcije. Jarci imaju sposobnost prodrijeti u srž problema i jasno ga uočiti. Njih krasi izrazit instinkt i samopouzdanje. Plava čakra se nalazi na području grla. Jarci znaju komunicirati i to je njihova najveća prednost.

Vodenjak - ljubičasta

Ljubičasta čakra se nalazi na području trećeg oka, između obrva. Ljubičasta podrazumijeva da ćete naći veliku radost u izražavanju emocija kroz umjetnost, glazbu i pisanje. Vodenjaci se ponekad uvuku u vrtlog vlastitih snova, misli i osjećaja, a potrebnu energiju crpe upravo iz ljubičaste boje. Njihovo razumijevanje svijeta je veliko i neuobičajeno. Često imaju nekonvencionalan pogled na okolinu i skloni su velikim otkrićima.

Riba – plava

Plava boja je boja vode i vaša je vodilja i inspiracija. Ribe su izrazito emotivne i te emocije ih često preplavljuju, baš poput valova. Iako su osjetljive na vanjske utjecaje, sposobne su izolirati se i okružiti zaštitničkom energijom. Ribe mogu potrošiti puno vremena na razmišljanje i meditaciju. Često vas vodi instinkt.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije