Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec lipanj
  • Objavljeno: Srijeda, 02.06.2010.
  • Broj pregleda: 952
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Ovnovi i ovaj mjesec imaju puno energije, zdravi su i poletni. Prati ih sreća na svim poljima. Odvažniji su nego inače. Tvrdoglavost se u ovom mjesecu isplati. Zbog utjecaja urana na Vaš znak mogući su iznenadni izljevi ljutnje i bijesa. Zbog takvih ćete ispada brzo zažaliti, pa bi možda trebali naći bolji način za ispucavanje energije. Upišite se na tečaj joge ili idite na pilates. Mjesec je idealan za sve što vam padne na pamet.

Bik

Bikovima je ovo izvrstan period za napredovanje na poslu ili u školi. Imate dosta energije, ali vi ćete za razliku od ovnova svoju energiju usmjeriti u pravom smjeru. Izvući ćete se iz svog oklopa, pokazat ćete emocije, ali i zube. Nije vas lako isprovocirati. Ovaj mjesec puni ste razumijevanja prema bližnjima, pa će i ljubavni odnosi biti u cvatu. Konačno ste se probudili. Zdravstveno ste dobro. Razmišljate li o prinovi, idealno je vrijeme za povećanje obitelji.

Blizanci

Iako je lipanj mjesec blizanaca u ovom periodu osjetit ćete velik pad energije. Brzo ćete se umarati. Sve ćete svoje obaveze obaviti na vrijeme, ali puno teže nego ste to mogli prošli mjesec. U privatnom i poslovnom životu trenutno živite na staroj slavi. Nećete moći dugo tako, trgnite se iz ove lagane proljetne depresije koja vas je uspavala. Nismo navikli vidjeti trome blizance. Izađite na zrak, družite se s prijateljima, smijte se. Ovaj loš period proći će brže nego što ste mislili.

Rak

Rakovi i ovaj mjesec prednjače u lošem, depresivnom raspoloženju. Trgnite se! Došlo je proljeće! Prestanite se sažalijevati i kukati nad svojom sudbinom. Od muhe radite slona. Otjerajte crne misli šetnjom kroz prirodu u društvu dobrih prijatelja. Potrebni su vam mir i razumijevanje bližnjih, što ćete i dobiti ako ih pustite u svoj svijet. Ne donosite nikakve radikalne odluke ovaj mjesec. Otkazi i razvodi nisu rješenja koja bi vas trenutno zadovoljila, samo će vas dugotrajno ispuniti agonijom nezadovoljstva vlastitim postojanjem. Pred kraj mjeseca, zvijezde će vam se osmjehnuti i shvatit ćete da je život lijep.

Lav

Lavovi se polako, ali sigurno bude iz zimskog sna. U zadnjih par mjeseci izgubili ste nit koja vas je vodila kroz život, a sad ste ju konačno opet našli. Zdravstveno ste dobro, iako vam još uvijek fali malo energije, no to ćete uspješno riješiti duljim snom, zdravom prehranom i  sportskim aktivnostima. Povoljni su aspekti vezani uz profesionalni život, moguća su unapređenja ili promjene poslova. Iako će privatni život još uvijek biti nezadovoljavajući, prestat ćete se brinuti oko partnera. Dignut ćete ruke od intimnih briga i držat ćete se kao pravi lavovi: vas se to ne tiče. To će možda moći ostati na tome, no sljedeći mjesec morat ćete se suočiti s partnerom i problemima u vezi koji su se nagomilali.

Djevica

Djevice su u povoljnom razdoblju „čišćenja ormara". Rješavate se nekih starih zamornih problema koji su vas do sad opterećivali. Konačno ste shvatiti da nisu vrijedni vašeg vremena. Zdravstveno ste dobro, iako vam je potreban odmor nakon ovako velikih životnih odluka koje ćete donijeti ovaj mjesec. Idealno je vrijeme za godišnji odmor. Savršeno društvo pravit će vam dobra knjiga ili film. Previše ste se izmorili u prethodnom periodu, ovo je vrijeme za skupljanje energije, iskoristite to.

Vaga

Vagice su u proteklom periodu dale svoj maksimum na svim poljima. Sad su jednostavno presušile. Nemaju ni volje ni energije ni za čim. Da mogu, ostale bi u krevetu po čitave dane pokrivene dekom preko glave zakupljene svojim crnim mislima. Mjesec je idealan za sažalijevanje i kukanje nad vlastitom sudbinom. Pred kraj mjeseca pozitivni astrološki aspekti dat će vam injekciju dobrog raspoloženja i hrabrosti da se suočite sa stvarnošću. S lakoćom ćete obavljati nagomilane poslovne zaostatke, a svi će problemi nestati sami od sebe.

Škorpion

Škorpioni će ovaj mjesec konačno doći na svoje. Stresovi, nezadovoljstva i strahovi konačno će utihnuti. Probleme koji su vam se do sada činili nepremostivi u lipnju ćete lako rješavati. Privatni i poslovni život ulaze u novu fazu. Moguće su promjene posla, a na intimnom planu poželjet ćete više, pa je moguće da donesete odluku o braku ili zajedničkom životu. Financijska situacija izgledat će bolje nego u prvoj polovini godine, pa su moguća putovanja u egzotične krajeve svijeta. 

Strijelac

Strjelici su puno bolje za razliku od prošlog mjeseca, iako se još uvijek osjeti nedostatak energije. Više odmora i sna koristit će vam u predstojećem razdoblju. Poslovni život od vas će ovaj mjesec očekivati više, no vi ćete novim izazovima pristupiti lako i odvažno. Privatni život će procvasti, partner će pokazivati više razumijevanja za vaše želje što će vas dodatno usrećiti i umiriti vaše strahove. Sve u svemu, dobro ste.

Jarac

Jarci su poznati kao znakovi koji su oprezni i pažljivi prema svemu što im život donosi, no ovaj mjesec donosit će odluke na temelju raspoloženja. Bez ikakvog razmišljanje upuštat će se u nove poslove i s lakoćom upoznavati nove ljude. Moguće su avanture mimo bračne postelje, stoga pripazite da ne budete ulovljeni. Imate dosta energije, dobrog ste raspoloženja što je uvjetovano vašom zdravom prehranom i općenito zdravim načinom života kojeg preferirate u zadnje vrijeme.

Vodenjak

I vodenjacima je konačno došlo proljeće. Bolje se osjećate, mirniji ste, sretniji  ste i općenito zadovoljniji sa životom. Stresovi se polako smiruju, a svi ste svakim danom sve bolje i bolje. Moguća su nova poznanstva iz kojih bi se mogle roditi nove ljubavi. Riješite postojeću situaciju s partnerom prije nego započnete novu vezu kako se ne bi opet zapleli u nevolje. Promjene su neizbježne. Nedostaje vam energije, ali uz kvalitetan odmor do kraja mjeseca bit ćete kao novi.

Ribe

Ribe su ovaj mjesec ostale bez svog zaštitnika Jupitera, pa bi iz toga razloga mogle lako zapadati u depresije, umarati se i biti mrzovoljne. No s obzirom da su ribe društvena stvorenja, uz pomoć dobrih prijatelja ublažit će simptome nezadovoljstva i više se okrenuti društvu u kojem će biti omiljene. Poslovna i financijska situacija u ovom mjesecu cvjetaju, tako da će se ribe do kraja lipnja izvući iz crnih misli koje su ih okupirale proteklih mjeseci.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije