Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj

Zdravlje po horoskopu za mjesec svibanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 03.05.2010.
  • Broj pregleda: 915
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Horoskop

Ovan

Pucate od energije. Zvijezde vam savjetuje da se upišete u teretanu ili se počnete baviti nekim sportom. Moguće su manje probavne smetnje, zato pazite na prehranu. Jedite više voća i svježeg povrća. U ovom bi se mjesecu mogli posvetiti više sebi i svojim potrebama. Moguće su kratke avanturice na poslu. Pazite da ne budete ulovljeni u preljubu. Sve u svemu, peti mjesec vam je super.

Bik

Za razliku od Ovna, Bikovi još uvijek spavaju zimski san. Sve im je teško i naporno. Njihova lijenost i tromost ovog mjeseca doseže vrhunac. Razdražljivi su i svadljivi. Treba im mira, tišine i sna. Dragi bikovi, pogledajte kroz prozor. Proljeće je vaš dio godine. Trgnite se i uživajte u životu. Probleme sa živcima probajte riješiti šetnjom u prirodi ili vožnjom bicikla. Vrijeme je da se probudite.

Blizanci

Blizanci ovaj mjesec pokazuju svoju emotivnu stranu. Mogli bi se nesretno zaljubiti. Kod stalnih partnera smetaju vam sitnice. Nestabilni ste i razdražljivi. Do podne mrzite sebe, a poslije podne mrzite cijeli svijet. Potražite mir u wellness centru. Relaksirajte se masažom, saunom. Sredinom mjeseca ćete se trgnuti i shvatiti kako nije sve tako sivo.

Rak

Rakovi i račice  su u stanju mirovanja. Nemate nikakvih problema, sve vam teče mirno i glatko. Čak ni vi sami ne vjerujete da je to moguće pa podsvjesno prizivate stare boljke. Uživajte u ovom periodu mira i tišine i ne izazivajte vraga crnim mislima.

Lav

Lavovi kao i ovnovi pucaju od energije, ali bi se brzo mogli istrošiti. Ne forsirajte se toliko. Vama je fizički izgled jako važan, ali ne i pod cijenu zdravlja. Usporite malo. Ima vremena do ljeta i pokazivanja vašeg savršenog tijela na plažama. Ako baš ne možete biti neaktivni upišite se na jogu ili pilates.

Djevica

Djevice su malo depresivne ovaj mjesec. Moguće su češće glavobolje i migrene. Otjerajte crne misli druženjem sa prijateljima. Općenito ste dobro, neće vas mučiti veći zdravstveni problemi. Svibanj je dobar za početak bavljenja novim hobijem, olakšat će vam teške misli.

Vaga

Ovaj mjesec nemaju potrebu za brigom oko zdravlja. Vage su poznate po tome da vode uredan život, paze na prehranu. Mirni ste i staloženi. Pokušajte uživati u idealnom razdoblju. Pred kraj mjeseca glavobolje će vam zadavati partner, no i to će se riješiti. Uživajte.

Škorpion

Vama je hitno potreban odmor. Probajte isposlovati par dana godišnjeg odmora i otputujte nekamo. Potreban vam je mir. Ako nemate prilike za putovanje ostanite doma sami i u tišini svoga doma. Skupite energiju za nadolazeće dane, jer će svibanj biti fizički i psihički iscrpljujući mjesec.

Strijelac

Fizički ste dobro. Imate dosta energije, zdravi ste, ali emocionalno ste jako loše. Nezadovoljni ste trenutnom ljubavnom situacijom i to vas iscrpljuje. Možda je vrijeme da riješite nagomilane probleme razgovorom ili da jednostavno budete malo sami i shvatite što zapravo želite. Mogući su i psihički problemi. Posjetite psihologa.

Jarac

Vi ste u savršenom periodu. Sve vam ide lako. Imate energije, zdravi ste, lijepo izgledate. Neke stvari koje su vas do jučer iscrpljivale ovaj ćete mjesec s lakoćom obavljati. Idealno je vrijeme za rješavanje problema koje ste do sada „gurali pod tepih".

Vodenjak

Svibanj je za vodenjake već tradicionalno stresan mjesec. Sva sreća da su vodenjaci društveni znak, pa će na svaki znak depresije i lošeg raspoloženja potražiti veselo društvo prijatelja. Svibanj je idealan za rješavanje stresnih situacija u teretani, pa će tako većina vodenjaka ovo ljeto dobro izgledati na plažama.

Ribe

Veselo društvo ovaj bi mjesec mogle potražiti i ribe koje će čitav svibanj bježati od samoće i „crnih" misli koje ih tradicionalno prate svako proljeće. Fizički su ribice dobro, ali će svojim čestim promjenama raspoloženja odavati dojam nesretne osobe. Potrebno im je društvo obitelji i bliskih prijatelja koji se znaju nositi sa problematičnim ribicama.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije