Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala

Dijamanti i zeleni kavijar za prekrasna stopala
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.07.2015.
  • Broj pregleda: 96
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ljeto nam se ponovno bliži, stoga je važno posvetiti posebnu pažnju svojim stopalima kako bismo ih učinili što ljepšima. Pravilna briga o stopalima omogućuje im da izgledaju lijepo i zdravo, kako bismo dočekali ljeto sa samopouzdanjem.

"Zanemarivanje stopala velika je pogreška zbog mogućnosti pojave mnogih problema na tom području, poput tvrde kože, kurjih očiju ili problema s noktima. Znakovi starenja najvidljiviji su upravo na području stopala, stoga je važno brinuti o njima kao i o našem licu - svakoga dana!" - tvrdi Dr. Katalin Nagy, specijalistica dermatologije.

S obzirom na dostupnost proizvoda koji pomažu u brizi o stopalima, danas i kod kuće vrlo lako možemo kreirati svoju dnevnu rutinu. Scholl® Velvet SmoothTM linija proizvoda za njegu stopala dobar je izbor kada želimo jednostavan i učinkovit tretman. Scholl® Velvet SmoothTM baterijska rašpica za stopala s dijamantnim kristalima* učinkovito uklanja tvrdu kožu, a četiri nova Scholl® Velvet SmoothTM proizvoda pomažu u očuvanju ljepote stopala.

scholl_20velvet_20smoothtm_20baterijska_

Najvažniji zadatak u svakodnevnoj njezi stopala jest njihova hidratacija. Scholl® Velvet SmoothTM hidratantna krema za svakodnevnu uporabu brzo se upija, a njeni sastojci doprinose hidrataciji gornjeg sloja kože. Scholl® Velvet SmoothTMnoćna maska pomaže u obnavljanju kože.

scholl_20velvet_20smoothtm_20hidratantna

Namakanje nogu neophodan je dio tjedne njege stopala. Uz Scholl® Velvet SmoothTM baterijsku rašpicu za stopala s dijamantnim kristalima* možemo jednostavno ukloniti tvrdu kožu, a Scholl® Velvet SmoothTMkupka za stopala pobrinut će se za dodatnu njegu.

scholl_20velvet_20smoothtmkupka_20za_20s

Na kraju preporučamo korištenje Scholl® Velvet SmoothTM intenzivnog seruma koji sadrži hijaluronsku kiselinu, zeleni kavijar i PentavitinTM te pomaže u postizanju idealne razine hidratacije kože.

scholl_20velvet_20smoothtm_20intenzivni_

*Količina dijamanata koja se koristi u proizvodnji je: 1% u silicijevom karbidu koji se koristi za proizvodnju valjaka.

Najnovije

Najčitanije