Kako se riješiti uraslih dlačica?

Kako se riješiti uraslih dlačica?

Kako se riješiti uraslih dlačica?
  • Objavljeno: Petak, 05.08.2011.
  • Broj pregleda: 7.441
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Borba protiv uraslih dlačica može biti bolna i neugodna. Ovi savjeti će vam pomoći da se oslobodite uraslih dlačica i izbjegnete slična stanja. Njegujte svoju kožu na ispravan način i neće biti problema. Posvećujući više vremena njezi tijela izbjeći ćete razne neugodne i bolne reakcije. Naučite osnove od profesionalaca koji će vam pomoći u borbi protiv uraslih dlačica.

Ovo nesretno stanje doista može prouzročiti probleme. Crvene kvržice mogu dovesti do teže i nepovratne štete u strukturi kože. Borba protiv uraslih dlačica nije samo stvar ljepote, već i nužnost kako bi se osiguralo besprijekorno stanje kože.

Postoje različite metode i savjeti kako se osloboditi uraslih dlačica. Možete to učiniti uz pomoć raznih metoda njege tijela i tretmana. Druga je opcija da ih ostavite takvima kakve jesu. Oba rituala imaju svoje prednosti i nedostatke. Razmotrite sve prednosti i nedostatke prije nego se ulovite u koštac s ovim napastima. Slijedite savjete u nastavku ako se želite riješiti uraslih dlačica.

Počnite s toplom kupkom koja će omekšati kožu, a to će omogućiti pravilno uklanjanje uraslih dlačica. Mlaka voda ima moć da otvori pore i pomogne u rješavanju ovog problema. Folikul će se otvoriti i uraslu dlačicu će biti lakše odstraniti.

Ako želite brzo uklanjanje dlačica, umočite krpu u toplu vodu i držite na problematičnom području najmanje 10 do 15 minuta. To također možete učiniti i prije depilacije.

Piling igra ključnu ulogu u uklanjanju uraslih dlačica, a i odličan je za uklanjanje mrtvih stanica kože. To je doista jedan od najboljih načina za uklanjanje mrtvih stanica kože koje mogu biti glavni krivci za pojavu uraslih dlačica.

Lagano trljajte piling u kožu, ali ne previše oštro da ne učinite više štete nego koristi. Važno je u obzir uzeti sve štetne čimbenike koji bi mogli dodatno pogoršati stanje kože.

Koristite visoko kvalitetne pincete za uklanjanje uraslih dlačica, ali prvo što morate učiniti je dezinficirati ju uranjanjem u alkohol na nekoliko minuta. Povucite kožu oko urasle dlačice kako biste bili u mogućnosti iščupati je pincetom. Budite pažljivi da pincetom ne ogrebete kožu.

Kako bi ubrzali pravilan oporavak kože na kraju nanesite hidratantnu kremu. Kako bi izbjegli probleme nemojte uklanjati dlačice u smjeru rasta.

Najnovije

Najčitanije