Osobnost vašeg djeteta prema horoskopu

Osobnost vašeg djeteta prema horoskopu

Osobnost vašeg djeteta prema horoskopu
  • Objavljeno: Nedjelja, 24.03.2013.
  • Broj pregleda: 2.876
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Majka i dijete

Ovan

Ovo je dijete puno energije i znatiželje. Vašem djetetu će svakako dobro doći izvanškolske aktivnosti, a sport je najbolji izbor jer je izrazito natjecateljskog duha. Želi probati nešto novo, a ima dovoljno hrabrosti da to i učini. Važno je da djetetu date osjećaj neovisnosti jer mu je to potrebno. Riječ uspori ovom djetetu ne igra veliku ulogu pa ćete se morati naviknuti na ubrzani tempo.

Bik

Ovo dijete je smireno i nigdje mu se ne žuri. Kada djetetu postavljate pravila, ono će ih prihvatiti samo uz praktična objašenjenja. Ovom djetetu je potrebna pažnja i obiteljski je tip osobe. Vaše dijete će postati gurman pa se nemojte iznenaditi njegovom sudjelovanju u kuharskim aktivnostima. Ova djeca su tvrdoglava, ali i uporna i strpljiva, što će ih jednog dana učiniti odličnim studentima.

Blizanci

Ovo je dijete puno energije i jednako dobro radi više stvari istovremeno. Često će vas iznenaditi neobičnim postupcima. Najbolje će funkcionirati ako će biti uključeno u izvanškolske aktivnosti. Zabavljač je i ima odličan smirao za humor. Njegov bistar um zahtijeva izazove i stimulaciju. Voli razgovarati, šaliti se i sudjelovati u sportu, a sve što želi učiniti to želi odmah pa ćete morati biti izuzetno strpljivi.

Rak

On je sramežljiv i osjetljiv. Radije bi se igrao u svojoj sobi nego u dječjem parku. Ovo dijete je jako emocionalno, lako se uznemiri i rasplače. Mirno obiteljsko okruženje je nešto za čime žudi. Ovo dijete voli pomagati, dobro će se brinuti o mlađoj braći i sestrama. Ima izvrsno pamćenje pa će mu školske aktivnosti biti lagane. Često mijenja raspoloženja, može povremeno biti lijeno, ali to ne traje dugo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Lav

Ovo dijete voli biti u centru pažnje, izuzetno je kreativno, domišljato i voli sudjelovati u izvanškolskim aktivnostima. Njegova najdragocjenija osobina je nepresušni optimizam. Ne voli kritiku, ponosan je i voli biti glavni u društvu. Krije puno potencijala, ali roditelji ga moraju na vrijeme usmjeriti kako bi taj potencijal došao do izražaja u školi.

Djevica

Djevica je perfekcionist i ne želi se susretati s neuspjehom, stoga je na vama da dijete od malih nogu pripremite na to da će neuspjeha uvijek biti i da se s time treba znati nositi. Ovo dijete ima najbolje namjere, ali se često protumače krivo. Uredno je zbog čega će uvijek održavati svoju sobu čistom, a nemojte se začuditi ako krene čistiti i po ostatku doma.

Vaga

Ovo je rođeni diplomat, ljubitelj mira i želi da se svi slažu sa svima. S ovim djetetom je teško raspravljati jer uvijek daje, priznali ili ne, dobre argumente. Kooperativno je, voli društvo i skladne odnose. Ljubitelj je individualnih sportova (tenis, plivanje), a škola mu nikada neće predstavljati problem. Ipak, ova djeca često nisu sigurna u to što žele pa ste vi tu da ih usmjerite na ono što je najbolje za njih.

Škorpion

Ovo dijete je impulzivno, zbog čega ga mnogi vršnjaci neće razumjeti i prihvatiti. Znatiželjno je i motivirano za učenje. Ponekad će biti teško odgonetnuti što vaše dijete misli i osjeća. Može biti poprilično ljubomorno i posesivno te će se teže nositi s postavljenim pravilima. Ipak, ovo dijete je bistrog uma, metodičkog i praktičnog razmišljanja te inovativno. Potaknite dijete na izvanškolske aktivnosti i od malih nogu ga socijalizirajte kako bi se naviknulo na pravila ponašanja u društvu.

Strijelac

Strijelac je vječno dijete u duši. Zaigran je, veseo i znatiželjan. Vašem djetetu treba prostor koji će imati samo za sebe jer je sloboda nešto bez čega ne može. Ova djeca vole putovati i istraživati. Energija i entuzijazam ga čine prirodnim talentom za sport. Pozitivno je i svakoga tretira jednako, odnosno po zasluzi. Traži istinu i pravdu roditelja, braće i sestara, i u školi od vršnjaka. Pričljivo je i društveno. Ima odličan smisao za humor i nesvjesno privlači nevolje i probleme.

Jarac

Ovo dijete će od malih nogu izgledati i ponašati se kao odrasla osoba. Točno zna što želi i za to razvija plan, što ga čini prirodnim poduzetnikom. Oprezan je i odgovoran, a vjerojatnost da će započeti raditi nešto da nije siguran u uspjeh je jako mala. Društven je i pravedan. Ovo je ozbiljno dijete s ozbiljnim i visokim očekivanjima.

Vodenjak

Šarmantni su, neovisni i slobodnog duha. Kreativni su i inovativni. Bit će odlični đaci, čak i onda kada će se njihove školske navike i učenje činiti čudnima. Vole društvo i društvo voli njih. Odličan smisao za humor će mu pomoći u mnogim nezavidnim situacijama. Ovo dijete će teško prihvaćati pravila, naročito ako nemaju logično i prihvatljivo objašnjenje pa ćete s disciplinom morati započeti vrlo rano.

Ribe

Sanjari su i žive u nekom svom svijetu. Avanturističkog su duha i često imaju imaginarne prijatelje. Oni su kreativni i vole stvarati. Vrlo su emocionalni i empatični. Malo su sramežljivi, ali odani i vjerni prijatelji. Važno je da dijete od malih nogu socijalizirate jer zbog sklonosti sanjarenju i povlačenju u vlastiti svijet može postati žrtva nasilja među djecom.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije