Snovi koje nikada ne smijete ignorirati!

Snovi koje nikada ne smijete ignorirati!

Snovi koje nikada ne smijete ignorirati!
  • Objavljeno: Srijeda, 02.03.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Psihologija

Kako biste mogli što bolje analizirati snove, prvo morate analizirati svoj dan. Tek tada ćete znati jesu li snovi samo percepcija situacija u kojima se nalazite ili su poruke koje vam govore što biste trebali učiniti. Kada su snovi u pitanju, ljudska mašta je uistinu bezgranična, ali postoje snovi na koje posebno trebate obratiti pažnju.

Letenje

Letenje označava potrebu za ostvarenjem ambicija. Kuda idete? Kako ćete tamo dospjeti? Imate li većih problema u životu? Vrlo često se nakon ovakvog sna osjećamo puni energije, slobodni i uvjereni da možemo postići sve što želimo.

Slapovi

Voda simbolizira proces čišćenja i čistoću. Ako sanjate slapove, svakako obratite pažnju na veličinu slapa. Je li velik ili mali? Kako percipirate svoje prepreke? Je li slap u mračnoj šumi ili na prekrasnom proplanku? Slapovi predstavljaju novi početak.

Zubi

Vađenje zubi znači da se nečega trebate riješiti, propadanje zubi znači da u sebi držite veliku razinu straha i anksioznosti. Ispadanje zubi je vrlo čest san koji je najčešće posljedica većih životnih promjena, straha od gubitka, osjećaja manjka moći ili skrivanja istine.

Smrt

Sanjati smrt najčešće označava da je nečemu došao kraj, najčešće kraju anksioznosti i ljutnji. Sanjati smrt znači da trenutno u sebi nakupljate emocije kojima se trebate pozabaviti. Ako u svojim snovima vidite smrt, obratite pažnju na odnose s drugim ljudima.

Trudnoća

Sanjati trudnoću simbolizira rast i razvoj. Može označavati buduće projekte i želje. Ako ste sanjali trudnoću svakako si postavite nekoliko pitanja. Kroz koje životne promjene prolazite? Postoji li mogućnost da ste uistinu trudni?

Saznajte koji su najčešći snovi i što znače!

Kuće

Kuće označavaju sigurnost i udobnost. Važno je i koji dio kuće sanjate. Potkrovlje simbolizira skrivene uspomene, a podrum označava intuiciju i podsvijest. Ako sanjate kuće, svakako obratite pažnju na to kako njegujete svoje tijelo i percipirate sebe.

Novac

Novac označava sreću i percepciju naše vrijednosti. Dobitak na lutriji simbolizira promjenu, dok davanje novca simbolizira strah od nečega. Ako sanjate novac, svakako obratite pažnju na svoju trenutnu životnu situaciju. Jeste li ostali bez posla? Jeste li u dugovima? Što biste učinili da osvojite dobitak na lutriji?

Preljub

Sanjati preljub označava seksualnu želju i potisnute porive koje trebate izraziti. Ovi snovi također označavaju strah od napuštanja, probleme sa samopouzdanjem i podsvjesno prihvaćanje problematične veze. Bojite li se da ostanete bez voljene osobe? Jeste li nesretni? Kako se osjećate po pitanju svojeg tijela i želja?

Vatra

Vidjeti vatru simbolizira žudnju i transformaciju. Igrati se s vatrom označava rizične aktivnosti. Ako vaš san započinje vatrom, to znači da u sebi držite ljutnju koju morate izraziti. Kako izbjegavate rizične situacije? Provodite li dane susprežući svoje emocije?

Biti gol

Označava strah od izlaganja. Ako sanjate da ste goli, to znači da morate prihvatiti svoje mane i nesavršenosti. Ako sanjate da je netko drugi gol, moguće je da se nalazite u odnosu s osobom koja nije baš iskrena prema vama.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije