Zakoni karme koji će promijeniti vaš život!

Zakoni karme koji će promijeniti vaš život!

Zakoni karme koji će promijeniti vaš život!
  • Objavljeno: Nedjelja, 21.02.2016.
  • Broj pregleda: 4.776
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Kategorija: Psihologija

Karma je nešto što nam je svima apstraktno. Činjenica da svatko kroz život prolazi po zaslugama je ono što nas tješi u teškim trenucima i istovremeno potiče da postanemo bolja osoba. Osnovno načelo karme je da je čovjek proizvod vlastitih misli - ono o čemu čovjek misli, to i postaje.

Veliki zakon: kako siješ, tako ćeš i žeti!

Ovo je vrlo jednostavno pravilo karme. Naše misli i naša djela imaju posljedice, bili oni dobri ili loši. Ako želimo ljubav, mir, prosperitet i sreću, moramo djelovati u skladu s time. Energija (misao, djelovanje) koje dajemo svijetu ima posljedice za nas same. S tim posljedicama ćete se nositi sada ili kasnije, ali sigurno hoćete.

Saznajte kako dobiti ono što želite!

Zakon stvaranja: ono što želimo dolazi kroz sudjelovanje!

Život koji živimo je stvoren namjerama. Naše namjere određuju razvoj situacije. Ono čime se okružujete uskoro postaje dio vas. Način na koji djelujete u društvu i sudjelujete kao dio tima uvelike određuje što ćete i hoćete li išta dobiti.

Zakon poniznosti: odbijanje prihvatiti onoga što jest neće to poništiti!

Prihvaćanje je vrlina. Jednostavno rečeno, moramo prihvatiti sadašnje okolnosti kako bismo ih mogli promijeniti. Fokusiranjem na negativno nećete riješiti situaciju. Prihvatite negativno i počnite djelovati da biste to promijenili.

Saznajte jeste li pasivni promatrač života!

Zakon rasta: naš rast je iznad svih okolnosti!

Jedino nad čime možemo imati kontrolu smo mi sami. Akcija ili manjak akcije će u vaš život donijeti pozitivne ili negativne promjene. Do prave promjene dolazimo tek onda kada prihvatimo da je vrijeme za promjenu. Za to vam nisu potrebne odgovarajuće okolnosti već snaga misli, volja i rad.

Zakon odgovornosti: naš život je naše vlastito djelo!

Kada je u vašem životu prisutno nezadovoljstvo ili stres, trebate znati da je to posljedica vaših djela. Ako želite promijeniti svoj život, prvo morate promijeniti način razmišljanja i svoje okruženje.

Zakon povezanosti: sve u svemiru je povezano, veliko i malo!

Naša prošlost, sadašnjost i budućnost su povezani. Upravo zato moramo uložiti trud da bismo tu povezanost promijenili na željeni način. Svaki korak je važan i upravo on će odrediti situaciju u kojoj ćete se naći sutra. Sve što sada pomislite i učinite će uzrokovati određeni događaj u budućnosti.

Saznajte kako preuzeti kontrolu nad životom!

Zakon fokusa: čovjek ne može usmjeriti fokus na više od jednog zadatka!

Ovo je povezano s duhovnim rastom. Ne možete imati negativne misli i raditi loše stvari, a istovremeno očekivati duhovni rast. Svoju pažnju morate u potpunosti usmjeriti prema ostvarenju jednog zadatka.

Zakon davanja: pokazivanjem nesebičnosti otkrivamo prave namjere!

Ako neprestano ističete da u nešto vjerujete, onda se to mora vidjeti u vašim djelima. Duhovni razvoj i napredak nije moguće ostvariti bez nesebičnog davanja.

Pročitajte zašto je dobro biti velikodušan.

Zakon promjene: povijest se ponavlja osim ako nešto ne promijenimo!

Savjesna predanost promjeni je jedini način da utječete na prošlost i povijest. Povijest će se uvijek ponavljati osim ako ne počnete pozitivno djelovati i usmjerite svoju energiju na promjenu.

Zakon sada i ovdje: sadašnjost je sve što imamo!

Neprestanim fokusiranjem na prošlost bespotrebno sami sebi uskraćujete uživanje u sadašnjosti. Stare misli i obrasci ponašanja vam otežavaju da postanete bolja verzija sebe.

Zakon strpljenja i nagrade: samo strpljenjem možemo ostvariti vrijedne nagrade!

Nagrada nije krajnji rezultat. Prava sreća dolazi iz spoznaje da od svoga života radite sve ono što zapravo želite. Nagrada je samo kratki pokazatelj. Sve što je vrijedno i što će nas dugoročno učiniti sretnima ne dolazi lako.

Najnovije

Najčitanije