Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak

Horoskop za ožujak
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.03.2015.
  • Broj pregleda: 591
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Opći pregled

Prvi proljetni mjesec mnogim znakovima donosi puno pozitivnosti, a neki će morati ozbiljno raditi na tome kako bi preživjeli ovo vrijeme bez gubitaka. Mjesec će zauzeti prilično jedinstven stav. Postat će naš jedini saveznik koji će ovog mjeseca zauzeti vrlo čudan položaj. Zauzet će pozitivan stav prema svim planetama Sunčevog sustava, bez iznimke. Vodeni znakovi dobivaju dodatan zamah pozitivnosti, dok ni ostali znakovi zodijaka neće biti izostavljeni. Mars će stati uz nas. Žestoki nebeski ratnik je rijetko pobornik cijelog Zodijaka. Dakle, situacija koja će se dogoditi je vrlo neobična i bilo bi ju glupo ne iskoristiti. Osim Mjeseca i Marsa, Merkur će također podržati znakove kao nebeski vodič za trgovinu i diplomaciju. To znači da je ožujak sjajna prilika za poslove. Dionice velikih tvrtki će rasti, a male tvrtke će također osjećati snažne pozitivne impulse.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Saturn, tajanstveni vladar vremena, će predvoditi Zemljane znakove. To znači da će Zemljani znakovi biti vrlo pažljivi prema svojim prošlim iskustvima, te će imati veliku prednost nad svojim konkurentima i protivnicima. Već prvih dana ožujka će osjetiti značajan porast koncentracije, a pamćenje će ih idealno služiti. Vatrene znakove će predvoditi vatreni Mars, a vrlo je vjerojatno da će baš oni biti najzaštićeniji u ovom razdoblju. Iako ne treba zaboraviti da utjecaj Crvenog planeta nekada ima ozbiljne nuspojave, poput pojačane agresije i nesposobnosti prihvaćanja tuđeg mišljenja.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Venera, lijepa, ali podmukla božica ljubavi će nas izdati i ponašat će se prilično agresivno što može dovesti do problema. Svi znakovi trebaju obratiti posebnu pozornost na svoje želje i osjećaje. Ako zaronite u misli i barem se na trenutak oslobodite svojih principa, teško ćete se vratiti u normalu. I Neptun će nam pružiti negativna zračenja. Teško je reći što trebamo očekivati od ovog planeta, ali je vrlo vjerojatno da će se Neptun usredotočiti na problematične situacije. Ipak, svaki od znakova zodijaka će imati dovoljno snage prevladati probleme.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije