10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks (II. dio)

10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks (II. dio)

10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks (II. dio)
  • Objavljeno: Subota, 06.05.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Seks i veze

Prošli tjedan već ste mogli pročitati 10 jednostavnih ideja za malo "zločestiji" seks, a sada taj popis proširujemo s još deset ideja za koje vam stvarno ne treba puno truda, a pomoći će da iskusite još višu razinu užitka. Uz njih ćete otkriti da za više užitka ne morate biti posebno avanturistički nastrojeni niti eksperimentirati s nečim ekstremnim - dovoljno je samo malo mašte i kreativnosti te obostrana želja.

1. Upustite se u igru uloga. One mogu, ali ne moraju uključivati kostime, važno je da se uživite u ulogu koju igrate, a pomoći će ako se jedno drugom obraćate imenima ili riječima koje reflektiraju vaše uloge. Možda vam se baš svidi seks za vrijeme kojeg ste profesor i studentica, medicinska sestra i pacijent, ili bilo koja kombinacija koja vas oboje uzbuđuje.

2. Isprobajte objektivizaciju. Tretirajte partnera kako da je objekt koji služi vašem zadovoljstvu, ili obrnuto, neka on tako tretira vas. Ovoj će igri posebnu dozu uzbuđenja dodati to da osoba koja je objekt uopće ne smije govoriti. Ako slučajno izađe iz svoje uloge, može biti zanimljivo kazniti je laganim udarcima.

3. Masturbirajte zajedno. Masturbaciju se obično doživljava kao nešto što radimo kada smo sami, ali samozadovoljavati se pred partnerom i gledati kako on to radi može čitavo iskustvo učiniti puno intenzivnijim i začiniti vaš odnos.

4. Koristite seksualne igračke na neobičan način. Uzmite vibrator i koristite ga za stimulaciju bradavica ili uzmite povez za oči i vežite ga tako da zamijeni prsten za penis. Ovo nisu velike promjene, ali može biti uzbudljivo na različitim dijelovima tijela osjetiti nešto neočekivano.

5. Promijenite okruženje. Vjerojatno je i vaš seks u većini slučajeva poveza uz spavaću sobu, ali zašto ga ne biste preselili i u druge prostorije vašeg stana? Uživajte i u dnevnom boravku, kupaonici ili kuhinji, a ako ste spremni otići korak dalje, to može biti i u autu.

6. Snimajte se za vrijeme seksa. Slično kao kad promatrate svoj seks u ogledalu, tako i snimanje povezuje dva česta fetiša - voajerizam i ekshibicionizam. Osim što će vas već samo snimanje uzbuditi, video možete gledati idući put tijekom predigre ili ga koristiti kao poticaj tijekom masturbacije.

7. Razmjenjujte seksi poruke tijekom dana. Ako volite flert, ova ideja je idealna za vas jer se čitav dan možete međusobno izazivati i opisivati što želite raditi jedno drugom, a kasnije sve to možete realizirati uživo.

8. Upustite se u seks na otvorenom. Ovako ćete si osigurati dozu adrenalina, a možda vas baš uzbudi strah od toga da bi vas netko mogao uloviti ili ideja da vas netko promatra. Imajte na umu da je seks na javnom mjestu zakonski zabranjen pa se odlučite za opciju popit seksa u šatoru - iako tehnički nije na otvorenom, dovoljno je blizu originalnoj ideji.

9. Uvrstite kaznu u svoju seksualnu igru. Nije, dakako, riječ o stvarnoj kazni, ali malo "kažnjavanja" poput laganih udaraca po stražnjici moglo bi uzbuditi sve one kojima se sviđa ideja dominacije, odnosno uspostavljanja određene dinamike moći tijekom seksa.

10. Koristite obične predmete kao seksualne igračke. Razmislite kako biste na uzbudljiv način mogli iskoristiti drvenu kuhaču, dršku četke za kosu ili što god vam padne na pamet.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije