Veličina (ni)je važna: 10 najboljih poza u seksu za muškarce s manjim penisom

Veličina (ni)je važna: 10 najboljih poza u seksu za muškarce s manjim penisom

Veličina (ni)je važna: 10 najboljih poza u seksu za muškarce s manjim penisom
  • Objavljeno: Petak, 16.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Seks i veze

Svi smo čuli staru poslovicu: Nije važna veličina vala, već kretanje oceana. Otkrivanje kretanja koje najbolje odgovara vašoj „opremi“ ključno je za najugodniji mogući seks. Dobra vijest je da postoji gomila izvrsnih seksualnih poteza za ljude koji su malo manje obdareni.

Prema studiji iz 2015., prosječna duljina penisa je oko 13 centimetara. Ako je vaš penis manji, znači da je statistički ispod prosječne veličine. No nema razloga za brigu. Statistike su također pokazale da većini osoba nije bitna veličina, već tehnika.

U nastavku pogledajte kojih je to deset poza najbolje za muškarce s malim penisom.

Doggy Style

Kako izvesti: Klasična doggy poza savršena je za muškarce s malim spolovilom jer olakšava duboku penetraciju tako da možete iskoristiti cijelu duljinu svog tijela. Da biste izveli ovu pozu, vaša se partnerica jednostavno spušta na ruke i koljena ili laktove i koljena, dok vi penetrirate straga. Držite ju za bokove, struk ili kosu za dodatnu kontrolu i utjecaj.

Zašto je super: Doggy je univerzalni favorit za sve veličine jer ga je lako svladati i ostavlja vam slobodne ruke za dodatnu stimulaciju klitorisa, testisa ili bradavica. Bonus je i što vi kontrolirate brzinu i obrazac svojih potisaka za maksimalnu penetraciju i užitak.

Suočavanje

Kako izvesti: Sjednite na rub kauča, stolice ili kreveta i neka se vaš partnerica popne na vas raširenih nogu. Partnerica može koristiti svoje noge i ruke za pomicanje tijela dok joj vi pomažete voditi kukove svojim rukama.

Zašto je super: Ovaj položaj je savršen za ljude s malim penisom jer se manje bavi penetracijom "unutra i van", a više "vrckanjem" dok ste unutar partnera. Još jedna prednost je što omogućuje ljubljenje, igranje bradavicama i intenzivno maženje erogenih zona.

Mali medvjed

Kako izvesti: Za izvođenje malog medvjeda vaša partnerica koristi krevet, kauč ili stolicu da podigne svoje tijelo iznad vas. Namještaj koristi i kako bi držala svoje tijelo iznad vašeg tako da se samo vaše zdjelice dodiruju. Ako ste ispravno zauzeli položaj, trebali biste biti u formaciji u obliku slova T.

Zašto je super: Ovaj položaj omogućuje i duboku penetraciju i lak pristup za stimulaciju klitorisa. Vagina ima puno manje živčanih završetaka od klitorisa, koji se povremeno stimulira tijekom većine standardnih položaja pri snošaju. Zato su položaji koji omogućuju stimulaciju klitorisa i duboku vaginalnu penetraciju idealni za osobe s manjim penisom.

Kaubojka

Kako izvesti: Postoje brojne varijacije ovog položaja, a teško je preporučiti samo jednu jer ovisi o veličini penisa. Ipak, klasična kaubojka uvijek je dobra ideja za početak. Jednostavno lezite, a partnerica neka sjedne na vas.

Zašto je super: Od trenutne stimulacije klitorisa do toga koliko će se vaša partnerica osjećati ispunjeno, kaubojka će zauvijek biti jedan od najboljih položaja u seksu svih vremena. Najbolji je i što položaj može biti izrazito intiman ako ste okrenuti jedno prema drugome.

Stani i isporuči

Kako izvesti: Položaj omogućuje nevjerojatno duboku penetraciju. Stanite na rub kreveta ili stola dok vaša partnerica leži na leđima. Podignite njezine noge na prsa tako da joj koljena budu savijena.

Zašto je super: Ovo je još jedan položaj koji omogućuje i duboku penetraciju i ručnu stimulaciju klitorisa, a prilično je lak za izvođenje bilo da ste u spavaćoj sobi ili na kauču.

Povišena obrnuta kaubojka

Kako izvesti: Povišena obrnuta kaubojka je jednostavna varijacija klasične obrnute kaubojke. Zauzmite položaj kaubojke, ali umjesto da partnerica bude okrenuta prema vama, neka se okrene prema vašim stopalima. Zatim, kako biste povećali penetraciju, stavite jastuk ispod bokova.

Zašto je super: Kada dodate povišenje ispod bokova, vaša partnerica se može spustiti niže što omogućuje osjećaj dubine.

Spork

Kako izvesti: Neka vaša partnerica leži na podu s jednom ispruženom nogom. Kleknite između njezinih nogu i podignite joj drugu nogu ravno prema gore tako da se oslanja na vaše rame.

Zašto je super: Ovaj položaj je sjajan jer vam omogućuje da koristite partneričinu nogu kao polugu. Osim toga, podizanjem jedne noge vašeg partnera činite da se osjećaju ispunjenije.

Pole Position

Kako izvesti: Sjednite na stranu kauča i neka vaša partnerica sjedne na vas, ali s nogama okrenutim desno ili lijevo, a ne ravno naprijed. Možete upotrijebiti svoje ruke da podignete njezine bokove gore i dolje ili, ako sjedite dovoljno nisko, ona može upotrijebiti svoja stopala da se odgurne od poda kako bi stvorili zamah.

Zašto je super: Tajna je u dodanim centimetrima koje dodaje bočno pozicioniranje. Ovaj položaj uzrokovat će da se bokovi vaše partnerice spuste nešto više nego kod normalne kaubojke.

G-Whiz

Kako izvesti: Neka vaša partnerica legne na leđa i privuče koljena svojim prsima. Vi se oslonite na koljena i pridignite njezine kukove.

Zašto je super: Ovaj položaj je sjajan iz dva razloga - bokovi vaše partnerice su podignuti i možete lako manipulirati snagom svojih potisaka. Drugo, s tom količinom kontrole, postoji osjećaj dominacije može koji može učiniti da cijelo iskustvo bude još erotičnije.

Glačalo

Kako izvesti: Neka vaša partnerica legne na trbuh sa stopalima čvrsto stisnutima jedno uz drugo, a vi lezite na nju. Za pomoć pri penetraciji stavite jastuk ispod zdjelice.

Zašto je to super: Budući da su njezini bokovi u položaju koji je više zatvoren nego otvoren, stvorit će se veće trenje na vaginalnim stijenkama. To znači da što čvršće partnerica stisne noge, oboje ćete osjetiti više stimulacije.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije