Ova vrsta seksa ima iscjeljujuće moći, a muškarci su jednostavno ovisni o njemu

Ova vrsta seksa ima iscjeljujuće moći, a muškarci su jednostavno ovisni o njemu

Ova vrsta seksa ima iscjeljujuće moći, a muškarci su jednostavno ovisni o njemu
  • Objavljeno: Subota, 15.05.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Seks i veze

Svi koji su ga ikada isprobali slažu se da je pomirbeni seks najbolji dio svađe među ljubavnim partnerima i da je to vrsta seksa koja liječi sve rane. Seksualni terapeuti ističu da pomirbeni seks učvršćuje intimnu povezanost partnera, unatoč tome što se oko drugih pitanja partneri ne slažu.

Prakticirate li ovu vrstu seksa ili vam se čini toliko primamljiva da biste ju htjeli isprobati, morate biti svjesni da za pomirbeni seks ima određena pravila:

1. Seks ne rješava probleme

To što ste ružnu situaciju - svađu, zamijenili znatno ljepšom - seksom, morate biti svjesni da razlog zbog kojeg je svađa nastala nije magično nestao. Pomirbeni seks neće i ne može riješiti problem. Takav je seks zapravo svojevrsna pauza od svađe koja može pomoći povezivanju sukobljenih ljubavnika kako bi kasnije ''hladne glave'' pronašli rješenje problema.

Klikni na link ili sliku i nabavi Enlarge kapsule za muškarce po akcijskoj cijeni!

2. Bez ljutnje u spavaćoj sobi

Mnogi stručnjaci često ističu jedan savjet, koji je pogotovo važan kada je riječ o seksualnim odnosima. Taj savjet kaže da se u krevet ne smije ići ljut. Razlog tomu, upozoravaju stručnjaci, jest da bi se ljutnja mogla ponovno rasplamsati.

Umjesto toga pokušajte usmjeriti svoju ljutnju i pretvoriti ju u strast jer time pomirbeni seks može dobiti iscjeljujuće moći. Isto tako, seksualni odnos uslijed svađe može biti znatno strastveniji i intenzivniji nego uobičajeno vođenje ljubavi što može dodatno rasplamsati intimnu vezu.

3. I uobičajeni seks je važan

Pomirbeni seks nema nikakvog smisla ako je to jedini seks, već je važno redovito voditi ljubav. Ako je pomirbeni seks jedini način za ostvarivanje intimnog odnosa među partnerima, postoji velika opasnost da dođe do disbalansa zbog čega će ljubavnici međusobno osjetiti strast jedino kada se svađaju.

Osim toga, nikad nije dobro prisiljavati partnera na pomirbeni seks jer u tom slučaju on neće imati iscjeljujući učinak. Sasvim je uredu ako jedan od partnera to ne želi, već mu je potreban mir bez tjelesnih dodira.

Zašto je važan pomirbeni seks?

Kao što smo već napisali, pomirbeni seks nije način rješavanja problema, već sredstvo koje može dovesti do pomirenja. Budite svjesni da ako je tijekom svađe došlo do seksa, to nikako ne znači da se ne trebate ispričati zbog izgovorenih riječi i s partnerom usmeno raspraviti o razlogu svađe te pronaći rješenje problema.

Iscjeliteljske moći pomirbenog seksa očituju se u tome što orgazam može otpustiti tenzije prisutne nakon svađe, ali isto tako što pomaže da razbistrite um i podsjeti vas zašto volite svog partnera.

Vezani sadržaj:

Najnovije

Najčitanije