Poslušajte savjete Vodiča za dobre supruge i uzorne kućanice iz 1955. godine

Poslušajte savjete Vodiča za dobre supruge i uzorne kućanice iz 1955. godine

Poslušajte savjete Vodiča za dobre supruge i uzorne kućanice iz 1955. godine
  • Objavljeno: Četvrtak, 20.10.2016.
  • Broj pregleda: 854
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Čitanje ovog vodiča će vas zasigurno dobro nasmijati, ali i iznenaditi jer u nekim našim krajevima još uvijek postoji takva vrsta odnosa. Međutim, ponekad je dobro pročitati takvo štivo jer nam daje uvid u to koliko su se običaji i stavovi zaista promijenili.

U svibnju 1955. izašao je članak pod naslovom "The Good Wife guide", što u doslovnom prijevodu znači "Vodič za dobre supruge", koji detaljno objašnjava ženama kako se moraju odnositi prema suprugu i djeci.

Donosim vam par savjeta.

Pripremite večeru. Večeru planirajte unaprijed, čak i noć prije, kako biste supruga dočekale s obrokom na stolu. Na taj način mu dajete doznanja da razmišljate o njemu i brinete o njegovim potrebama.

Većina muškaraca je gladna kada se vrati kući s posla. Pripremite mu omiljeno jelo i iskažite dobrodošlicu.

Pročitajte ove savjete koji će vas učiniti privlačnijima!

Pripremite se. Odmorite 15 minuta kako biste bili svježi prije njegovog povratka kući. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i osvježite se. Suprug dolazi umoran od sastanaka s poslovnim partnerima.

Budite veseli i zanimljivi. Vaš muškarac je vjerojatno imao naporan dan i treba ga oraspoložiti. To je vaša dužnost.

Pospremite nered. Napravite još jedan, posljednji pregled kuće, neposredno prije suprugovog povratka. Skupite udžbenike, igračke, papire i ostalo, te pobrišite prašinu na vidljivim površinama.

Tijekom hladnijih mjeseci, zapalite vatru i ugrijte kuću. Kada se suprug vrati, osjećat će se kao da je došao u mirno, toplo i uredno utočište i to će ga oraspoložiti. Uostalom, briga o muškarcu će vam pružiti iznimno zadovoljstvo.

Pripremite djecu. Prije suprugovog povratka, odvojite nekoliko minuta za djecu. Operite im ruke i lice (ako su još mali), počešljate ih ako je potrebno, i presvucite.

Djeca su doista divan dar i suprug ih voli zateći kod kuće kako se igraju. U vrijeme njegova dolaska, nemojte prati i usisavati. Utišajte i djecu.

Budite sretne što ga vidite. Dočekajte ga toplim osmijehom i pokažite iskrenu želju da ga zadovoljite. Poslušajte ga.

Ako mu imate za ispričati puno važnih stvari, nemojte to učiniti odmah pri njegovom povratku. Pustite ga da on prvi govori. Zapamtite, njegove teme razgovora su važnije od vaših.

Predvečerja neka budu samo njegova. Nikada se nemojte žaliti ako dođe kući kasno, ode van na večeru ili na neko mjesto za zabavu bez vas. Umjesto toga, pokušajte razumjeti njegov svijet, njegove napore, stres i potrebu za opuštanjem.

Vaš cilj: osigurajte da je dom mjesto mira, reda i tišine gdje suprug može obnoviti svoj duh i tijelo.

Ne dočekujte ga s pritužbama i problemima.

Slavne ljepotice otkrivaju 25 najboljih savjeta za ljepotu!

Ne žalite se ako se kasno vrati kući ili ako ostane vani cijelu noć. Sigurno je imao težak dan i pokušajte ga razumjeti.

Neka mu bude ugodno. Posjednite ga u udoban stolac ili mu omogućite odmor u spavaćoj sobi. Pripremite mu hladno ili toplo piće.

Pripremite jastuk za odmor i ponudite da mu skinete cipele. Govorite dubljim, umirujućim i ugodnim glasom.

Ne postavljajte mu pitanja koja se tiču njegovog posla ili koja stavljaju u pitanje njegov integritet. Zapamtite, on je gospodar kuće i kao takav uvijek će provoditi svoju volju. On je pravedan i istinoljubiv. Nemate pravo postavljati mu pitanja.

Dobra žena uvijek zna gdje joj je mjesto.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije