Ženske karakteristike kojima se osvaja svaki muškarac!

Ženske karakteristike kojima se osvaja svaki muškarac!

Ženske karakteristike kojima se osvaja svaki muškarac!
  • Objavljeno: Nedjelja, 23.10.2016.
  • Broj pregleda: 1.712
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Zavođenje muškaraca ponekad je vrlo jednostavno – minica, štikle, dekolte i dobar make-up napravit će posao, no hoćete li na taj način upoznati onog Pravog? Ovisi o tome što tražite, naravno, no nije loše malo se informirati na drugoj strani …

Zato vam donosimo pet stvari koje su muškarcima kod žena jednostavno neodoljive:

Empatija - iako se muškarci prave da im ide na živce kad se žene raznježe, istina je potpuno drukčija, njima je to stvarno super.

Iznenađenja - mali znakovi pažnje prema muškarcu imaju jednako snažan učinak kao i prema vama, stoga, slušajte ga i pamtite, nikad ne znate kad će vam neka informacija dobro doći.

Pročitajte ove savjete koji će vas učiniti privlačnijima!

Organiziranost - još jedna od stvari koje muškarcima uglavnom nedostaju, pa kad im iz torbe uvijek izvadite ono što im treba, a zaboravili su … njihovo srce otvara se prema vama.

Otvorenost - ne mislimo baš na seksualnu otvorenost, iako ni ona nije isključena, nego na jednostavan način komunikacije koji izravno, bez šifri i nagađanja, otkriva što mislite i želite.

Zrelost - žene brže dozrijevaju, ne samo fizički nego i psihički, pa nije teško pokazati zrelost u nekim poslovnim ili privatnim situacijama kad se muškarac osjeća izgubljeno. To će ga jednostavno oboriti s nogu.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ljubavna slagalica horoskopskih znakova

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije