Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Vodenjak

Kad se Strijelac i Vodenjak odluče za vezu, Vodenjakovi ideali i Strijelčeva znanja stvaraju kreativan i jedinstven par. Ovo partnerstvo je nesputano i nikada dosadno! Ispod romantike postoji veliko prijateljstvo, a njihova dobra komunikacija čini odnos odličnim. Oboje su idealisti i vole život.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mnogi su odnosi između Strijelca i Vodenjaka prožeti osjećajem uzajamnog divljenja. Strijelca privlači Vodenjakova individualnost, vizije i kreativne sposobnosti. Vodenjak se divi Strijelčevoj izvrsnosti i inicijativi. Oba znaka slave svoju neovisnost, nema puno sukoba, jer se odlično razumiju. S vremena na vrijeme, Strijelac se može činiti previše sebičnim za Vodenjaka, koji pak može biti previše proaktivan za Strijelca. Dokle god komuniciraju, prevladat će sve probleme.

Strijelcem vlada planet Jupiter, a Vodenjakom Saturn i Uran. Ova tri planeta oblikuju odnos između Strijelca i Vodenjaka, posebno njihovu sposobnost da idu naprijed. Uran je planet novih ideja i kreativnosti. Zbog njega Vodenjak dobiva svoje grandiozne ideje. Jupiter svojim utjecajem prema višim učenjima, širenjem i obiljem doprinosi ovoj zajednici. Konačno, Saturn čuva proces do završetka, nakon što je inspiracija Urana iscrpljena, a Jupiter daje novu energiju za nove stvari.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Strijelac je vatreni, a Vodenjak zračni znak. Strijelac može držati korak s Vodenjakom i njegovim idejama. Vodenjak i Strijelac koriste intelekt i smisao za avanturu kako bi stekli nova iskustva. Oba znaka imaju široku paletu interesa.

Strijelac je promjenjivi, a Vodenjak je fiksni znak. Strijelac je sretan kada nešto započne, ali jako brzo odlazi dalje u potrazi za nečim novim. Vodenjak je nešto manje fleksibilan ono što započne voli i dovršiti. Vodenjak može pomoći postaviti i riješiti probleme umjesto da slijepo skače u nove izazove, a Strijelac je sretan ako može lutati od jedne teme do druge sljedeći svoje raspoloženje. Oboje su odani i predani jedno drugom.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između Strijelca i Vodenjaka? Njihova sposobnost za rješavanje problema. Promjenjiva vatra i fiksni zrak pokrivaju sve mogućnosti.

Najnovije

Najčitanije