Kako zavesti Strijelca?

Kako zavesti Strijelca?

Kako zavesti Strijelca?
  • Objavljeno: Srijeda, 23.11.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac ima dvije strane, ozbiljnu i onu koja je vrlo razigrana. Može se u jednom trenutku činiti kao jedna osoba, a zatim u drugom trenutku promijeniti svoj karakter u cijelosti. To nisu promjene raspoloženja, on je jednostavno takav. Kako osvojiti srce Strijelca? Što možete učiniti? Pokušat ćemo vam pomoći.

Za Strijelaca je učenje nečeg novog poput disanja. On žudi za avanturom i intenzivnim iskustvima. No, tu se javlja paradoks. On možda želi skakati s padobranom, jedriti, učiti strane jezike, osvajati nove svjetove, ali sve vrijeme je u potrazi za partnerom koji će ga uravnotežiti. Drugim riječima, Strijelac želi zasjati i treba nekoga tko će ga pustiti, tko će pristati na vožnju života i stajati pokraj njega s mirnom snagom. Strijelčev savršen partner mora biti snažan, smijati na svim njegovim šalama i znati se zabaviti. Za Strijelca, dosadan život je kao da ne živi uopće. Strijelac voli nova iskustava. Razgovarajte o tome kako žudite za avanturama i živite za putovanja. Zamolite ga da vas odvede negdje gdje nikada niste bili.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

U stvari, Strijelac apsolutno nema strpljenja s ljudima koji ga ne razumiju. On može biti nevjerojatno netolerantan ako vjeruje da netko griješi. Za Strijelca postoji samo jedan pravi način: njegov. Ako se raspravljate s njim nikada mu se nećete približiti. Ako želite biti sa Strijelcem, morate ga čuti i razumjeti.

Za Strijelca je bitno da ga poštujete. U važnim trenucima samo će ga razbjesniti, ako se šalite ili ga ne shvaćate ozbiljno. Kao da ima tajnu nasilnu ličnost koja se neočekivano pojavljuje. Učinite si uslugu i uvijek Strijelcu iskažite zasluženo poštovanje.

Jeste li spremni za ovo? Strijelac je jedan od najzabavnijih, zanimljivijih, talentiranijih i ironičnih znakova zodijaka. Dobar je u svemu što radi. U jednom trenutku vam govori da je strašno loš plesač, a već u sljedećem vlada plesnim podijem. Zašto? Ljubazan, zabavan i seksi kakav je, Strijelac je zapravo jako skroman. On će biti prvi koji će reći da nije tako sjajan, mada vam je jasno da je to zapravo potpuno suprotno. Imama dvije glavne osobine. Voli pohvale i perfekcionist je. Kad vas počne kritizirati, samo zapamtite da je on ​​sebi najgori kritičar. Ova pravila se ne odnose samo na vas. U stvari, on će vam reći svoje mane i prije nego što ih sami otkrijete.

Pročitajte kako se slažu Strijelac i ostali znakovi!

Ljubazan, iskren i vrlo, vrlo izravan. To su sve dobri opisi Strijelca. Iako je Strijelac sladak i osjetljiv s osobom koju voli, on apsolutno nema takta. Reći će vam izravno, bez okolišanja prvu stvar koja mu padne na pamet, a svi znamo koliko problema to uzrokuje. Bez obzira na to, kada je stvarno zaljubljen, vi ćete to znati. On će vam reći, a možete mu u potpunosti vjerovati. Strijelac nikada ne kaže da je zaljubljen, ako nije.

Strijelac voli raditi upravo suprotno od onoga što vam kaže. Ako vršite pritisak ili (bože sačuvaj) pokušate manipulirati njime na neki način, shvatit će to prije nego počnete i potrudit se da to jako dobro zapamtite. Ako se okrene i ode, pustite ga na miru nekoliko sati. Tada bi vaš sljedeći pristup trebao biti vrlo smiren i ponizan. Recite da ste pogriješili. Obrazlaganje ili pokušaj dokazivanja da ste u pravu kod Strijelca nikada neće proći.

Ako dobije ono što želi prelako, to neće imati njegovu pozornost više od sekunde. Međutim, kada odnos počne, Strijelac želi da stvari idu glatko. Ako veza ne funkcionira ili Strijelac osjeća da nemate ništa zajedničko, bit će s druge strane vrata prije nego što kažete keks.

Strijelac nije tako samostalan kao što se čini. Instinktivno zna u koga treba imati povjerenje, a voli dobro društvo. Iako se čini da voli biti sam, ono što priželjkuje je jak partner koji može držati korak s njim. Kao i svi vatreni znakovi, Strijelac je idealist i perfekcionist. Neće pristati na kompromis kada je u pitanju ljubav. Ironično, Strijelac može biti najveći igrač u zodijaku ili najposvećeniji partner. Kako znati je li zaljubljen? Pitajte ga, on će vam reći. Strijelcu ne leže velike riječi ljubavi i odanosti, ali su mu osjećaji intenzivni i iskreni.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Iako svaki Strijelac ima duhovnu stranu, ovaj znak najvjerojatnije neće vjerovati u astrologiju, sudbinu ili čak religije. Ako pitate nešto i on vam kaže da ne vjeruje u to, u devet od deset slučajeva naišli ste na Strijelca!

Strijelac ne može odoljeti pravom izazovu. To vrijedi u ljubavi, a pogotovo u seksu. I uopće se nemojte truditi u početku glumiti neosvojivost, a zatim mu dati srce i dušu. Pravi poznavaoci Strijelaca znaju da flert mora trajati cijeli život jer on obožava izazove i vraća se po još. Dajte Strijelcu sve želi i nećete ga više nikada vidjeti.

Ako mu kažete da nešto ne može učiniti, on će to učiniti samo zbog dokazivanja. Želite li odvući Strijelca u krevet? Recite mu da vas ne može imati i on neće stati dok vas ne dobije. Strijelac se može činiti emocionalno distanciran. Ne dopustite da vas zavara. On je strastven, pametan, intuitivan i vrlo senzualan. U krevetu, neka Strijelac vodi. On točno zna što treba učiniti, što reći i kada to reći.

Pazite se jer bez obzira na spol svaki Strijelac može odvojiti seks od ljubavi! Opet, pitajte ga što želite znati i on će vam reći. Ali, ako uvrijedite njegovu inteligenciju, nikada ga više nećete vidjeti. Bez obzira koliko vas volio, nije rob svoje strasti (ili mazohist) poput nekih drugih znakova (Bik i Rak). Ako je ljubazan, to ne znači da mu se sviđate. Ako želite biti s njim budite svjesni da će vas često u javnosti natjerati da pocrvenite. Reći će krivu stvar krivoj osobi jer je iskren i otvoren. I jer ga ne zanima što drugi misle!

Najnovije

Najčitanije