Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Strijelac

Kada se dva Strijelca zaljube, njihova istinoljubiva priroda čini njihov odnos gotovo savršenim. Ovaj par gleda na svijet obrazovanim očima i dijeli intenzivnu glad za više znanja. Oni će sudjelovati u ugodnom razgovoru i šalama koje golicaju um. Povremeno mogu izbiti bučne svađe, kada je jedan od njih ode predaleko.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Lepršavi i neovisni, ovo dvoje su kompatibilni kada je u pitanju ravnoteža osobnih interesa. Oni nikad ne upoznaju ljubomoru, a svaki partner je zauzet s osobnim projektima kada nije sa svojim ljubavnikom. Kad su zajedno, oni čine sve što mogu kako bi partneru bilo što ugodnije. Iako su prilagodljivi i moderni, oni se mogu, s vremena na vrijeme, naljutiti. Međutim, nije u Strijelčevoj prirodi da se dugo inati ili ljuti.

Strijelcem vlada planet Jupiter. Ekspanzija je ključna riječ, jer oba partnera uživaju u stjecanju znanja, a svoje ideje će prenijeti i na svoj dinamičan odnos. Njihov šarm i karizma ih čine vrlo ugodnim parom, a društvo ih obožava.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Strijelac je vatreni znak. Kada se ove dvije vatre zaljube, one se spajaju u još veći plamen. Vole izlete na egzotična mjesta više nego samo čitati o njima u knjigama. Nesputani i prijateljski raspoloženi mnogi Strijelci govore prije nego što razmisle, pa se nalaze u neugodnim situacijama. Oboje se vole uključivati u nove projekte, ali nijedno nema volje ostati u njima do kraja. Previše su željni krenuti dalje na sljedeću stvar.

Strijelac je promjenjiv znak. Voli flert, uzbuđenje, a s njim se najčešće vrlo lako složiti. Između dva Strijelca rijetko dolazi do svađe. Oba su izuzetno prilagodljivi. Svako toliko će se pojaviti tvrdoglavost kod jednog od njih, a kako nijedno nije zainteresirano za dugotrajne rasprave, stvari će se brzo smiriti.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Koji je najbolji aspekt veze između dva Strijelca? Njihova kompatibilnost i zajednička želja za znanjem. Ovaj par je pronašao savršenu ravnotežu između intenziteta i prostora da druga osoba diše. Zajedno, oni će istražiti ogroman izvanjski svijet i svijet intelekta.

Najnovije

Najčitanije