Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi

Slaganje horoskopskih znakova - Strijelac i ostali znakovi
  • Objavljeno: Nedjelja, 06.03.2011.
  • Broj pregleda: 106.659
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Strijelac i Bik

Kada se Strijelac i Bikupuštaju u ljubavnu vezu, ona može biti nevjerojatno strastvena, ali moraju si dati vremena da nauče o odnosu u koji se upuštaju. Oboje mogu puno dobiti ovim odnosom. Dok Strijelac voli stalno upoznavati nove ljude, mjesta i okuse hrane, Bik može biti prilično zadovoljan rutinom jer mu pruža sigurnost. Na početku odnosa, Bik možda zahtijeva više predanosti i stabilnosti no što je Strijelac spremna dati, ali ako Bik nauči biti strpljivi, Strijelac definitivno može početi cijeniti udobnost ognjišta i doma.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ova dva znaka pristupaju životu vrlo različito. Bik je smiren i praktičan, što nadoknađuje Strijelčevo nemirno ponašanje. Strijelac može imati problema s Bikovim naizgled dosadnim samozadovoljstvom, pa može pokušati Bika nagovoriti na akciju. Bik zaista ima Strijelcu mnogo za ponuditi, iako Strijelac može imati problema s priznavanjem potrebe za sigurnom bazom. Strijelac može unijeti puno zabave i avanture u Bikov život.

Bikom vlada Venera (ljubav), a Strijelcem vlada Jupiter (sreća). Venerin utjecaj Biku daje ljubav prema ljepoti, luksuzu i čulnim zadovoljstvima. Jupiter utječe na ono što obilježava Strijelca kao učitelja Zodijaka. Jupiter se bavi filozofijom, obrazovanjem, ekspanzijom, optimizmom, srećom i putovanjem. Ova kombinacija ljepote i ekspanzije, muških i ženskih energija je razlog zašto ova dva znaka dobro funkcioniraju zajedno.

Provjerite kako zavesti Strijelca!

Bik je zemljani, a Strijelca vatreni znak. Strijelac treba prostor za kretanje, a Biku je potrebna stabilnost. Strijelac se oslanja na osjećaj i poriv da ga usmjeri kroz život, a Bik je praktičan i učinkovit. Ovi pristupi životu mogu biti komplementarni ili izvor stresa ako dva znaka ne nauče razumjeti i prihvatiti jedan drugog. Dokle god je oboma odnos posebno važan, stvari će se ići glatko.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Bik je fiksni, a Strijelac promjenjivi znak. Bik je tvrdoglav i teško mijenja mišljenja, a Strijelac čezne za raznolikošću. Ako osjeti poriv za novim partnerom, Strijelcu je bolje da bude na oprezu. Bik ne trpi nevjeru i odnos ne može preživjeti prevaru. Zauzvrat, Bik mora dati Strijelcu slobodu da uživa u drugim iskustvima i ljudima (platonski, naravno). Bik može naučiti Strijelca prednostima sigurnog odnosa, a Strijelac može Bika naučiti fleksibilnosti.

Koji je najbolji aspekt veze između Bika i Strijelca? Nove perspektive koje mogu dati jedno drugome kada se upoznaju voje različitosti. Njihov odnos je stabilan i sretan nakon što razumiju i prihvate te razlike.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije